Norge bil >> Biler >> driving Safety >> kjøreskole >> Content

Breakaway Brake Installasjon

Breakaway bremser er en viktig sikkerhetsfunksjon på tilhengere. De er konstruert for å stoppe tilhengeren i det tilfelle at tilhengerinnretningen mekanisme svikter og tilhengeren blir løsrevet fra slep kjøretøy under transport. Funksjoner

Breakaway bremser består av en utbrytergruppe bryter og batteri. Bryteren, når trukket, utløser tilhengerens bremser til å engasjere seg og stoppe trailer. Batteriet leverer strøm til tilhengerens elektriske bremser når slepet kjøretøyet har brutt unna. Sikkerhetswiren bryteren er plassert på tilhengeren og koblet til slepet kjøretøy via en kabel. Dersom slepet bilen og tilhengeren er koblet fra, vil separasjon av tilhengeren og trekkvognvekt trekke kabelen, bryteren utløser og engasjerende tilhengerens bremser.
Hensyn

Den traileren breakaway system er siste utvei metode for å sikre trygg stopping av tilhengeren. Linjen koble tilhenger til slepet bilen bør være lengre enn tilhengerens sikkerhet kjeder slik at kjettingene kan engasjere før breakaway brems. Det er tryggere å stoppe bilen og tilhengeren med kjedene enn det er å stole på breakaway bryteren. Hvis breakaway bryteren er trukket, betyr dette at tilhengeren og taue bilen har blitt fullstendig separert og sjåføren vil ikke ha noen kontroll over tilhengerens banen eller stoppe tiden.

Typer

breakaway batteri som er montert på tilhengeren kan bruke en vanlig 12V bil batteri eller det kan kobles til en lader som vil lade batteriet ved hjelp slepet bilens kraft når de er tilkoblet. Hvis du bruker en bil batteri, må den lades jevnlig for å sikre pålitelighet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-school/147783.html

Previous:
Next:

kjøreskole