Norge bil >> Biler >> driving Safety >> kjøreskole >> Content

Ting på en Class B CDL Pre-Drive Sjekk

Personer som ønsker å drive en rett kjøretøy med en totalvekt på £ 26,001. eller mer er nødvendig for å oppnå et klasse B kommersiell førerkort, eller en CDL-B. Ved søknad om klasse B CDL, er en pre-trip inspeksjon test del av eksamen. Når rettighetshaver er ansatt, men det er ikke slutten av pre-trip inspeksjoner. Føderale forskrifter krever drivere for å utarbeide skriftlige inspeksjonsrapporter daglig, og motoren transportøren må holde dem på fil i minst tre måneder. Motorrommet

Først på inspeksjon sjekklisten er motoren, er det mekaniske komponenter og væsker. Begynn kjøretøy inspeksjon med motoren av. Se etter vanndammer og lekkasjer under motor og girkasse. Inspisere slanger og reservoarer for lekkasjer og tilstand.

Mens motoren er fortsatt av, kontrollere motorolje, servostyring væske, kjølevæske nivå og belter. Inspisere belter for sprekker, rakner og korrekt justering.
Cab Kontroll /Engine Start

Sitt i førersetet. Kontroller clutch og girkasse ved å trykke inn clutchen og plassere girspaken i fri og starte motoren. Sakte slipper clutchen. Bilen skal ikke bevege seg.
P Som motoren er i gang, inspisere amperemeter, kjølevæske, og luft-og olje-trykk målere for riktig funksjon og driftsområder.

Mens du sitter i førersetet, teste styringsgruppen for overdreven slark ved å vri rattet frem og tilbake. En 20-tommers rattet skal ikke bevege seg mer enn to inches. Inspisere frontruten, speil, vindusviskere, varmeapparat /defroster og setebeltet mens du sitter inne i tillegg.

Lykter og reflekser

Mens du sitter i førerhuset , teste dash lys og indikatorene for blinklys, fireveis beredskap blinklyser, høye bjelker og anti-bremsesystem, og blåse i hornet.

Etterpå slå på beredskap blinklysene og gå ut av førerhuset av kjøretøyet. Gå rundt og inspisere lys for renslighet og funksjon. Sjekk også reflektorer, fortolling lys og reflekterende tape tilstand. Sjekk blinklys og bremselys atskilt fra nødetatene blinklysene.
Utvendig

Mens inspisere lykter og reflekser, undersøke utsiden av kjøretøyet. Utvendig inspeksjon består av å undersøke styring boksen, slanger og kobling, bladfjærer, spiralfjærer, og støtdempere og fester. Se etter sprekker komponenter, løse bolter og muttere, lekkasjer og ødelagte slanger.

Tillegg se etter skade kroppen, løse eller manglende skvettlapper, og mangler deler, for eksempel tanklokket. Undersøke dekk, hjul og felger for skader, overdreven slitasje ulovlige sveiser og løse eller mangler slepe nøtter.
Bremser

Bremsen inspeksjon varierer med ulike typer bremser. Føreren må inspisere parkeringsbremsen, service-bremser, hydrauliske bremser og luftbremser - der det er aktuelt. De luftbremser krever en rekke tester med motoren på så vel som av for å sjekke overtrykk, lav-air varsellyd og parkeringsbremsen effektivitet.

I tillegg til å teste ulike brems funksjon og ytelse, komponentene skal kontrolleres visuelt også. Se på brems trommer, slanger og linjer, brems kamre og pakninger, og støtstenger og slakk justerbar ..
Emergency Equipment

Hver kommersielle kjøretøy som krever klasse B CDL å operere må også ha nødutstyr om bord. Elementer inkluderer tre reflekterende trekanter, seks fusees eller tre flytende fakler, en skikkelig ladet og vurdert brannslukningsapparat, og reservedeler elektriske sikringer.
Viktig påminnelse

Under eksamen for klasse B CDL, er kandidaten som kreves for å ta hvert element han skal inspisere for pre-trip inspeksjon delen av testen. Videre må søkeren beskrive og forklare til sensor hva han er ute etter under pre-trip inspeksjon. Unnlatelse av å gjøre dette vil resultere i en mislykket eksamen, så memorere de nødvendige avkryssede objekter er viktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-school/147797.html

Previous:
Next:

kjøreskole