Norge bil >> Biler >> driving Safety >> kjøreskole >> Content

Hvordan passere en Hazard Perception Test

Å kunne kjøre bil er bare halve kampen for å tjene ditt fulle førerkort. Du må være i stand til å bevise at du kan gjenkjenne farer og erkjenne dem raskt som de oppstår - formålet med fare oppfatning aspekt av din teori test. Det er et dataprogram som krever at du klikker på musen når du ser en potensiell fare, og det finnes en rekke måter du kan sikre suksess. Du trenger
Driving test programvare
Vis flere instruksjoner
en

kjøpe programvare som replikerer fare oppfatning test og lar deg effektivt å fullføre en versjon av testen før du opplever den pressede situasjonen for din teori eksamen. Programmer inkluderer, men er ikke begrenset til, "Hazard Perception", "Driving Test suksess: Hazard 2011 Perception" og ". Den offisielle DSA Guide til Hazard Perception"
2

Spør din instruktør, i føre-up til din teori test, for å innlemme aspekter av fare oppfatning inn dine kjøretimer. Din instruktør kan be deg om å påpeke farer som de oppstår i løpet av stasjonen; uvurderlig sanntid opplevelsen av fare oppfatning, og den perfekte forberedelse
3

Se etter vanlige farer som ofte. brukes i fare oppfatning test. Disse inkluderer fotgjengere eller syklister, skjulte kjøretøy dukker opp fra veiene sammen med deg, møte motgående kjøretøy på smale veier og dyr vandrende på veien.
4

Sørg for at du klikker på musen når faren har utviklet. Hvis du oppdager en potensiell fare før det utvikler seg, kan du klikke før klippet går inn i "scoring zone." Du blir tildelt mellom ett og fem poeng - avhengig av hurtighet av klikk din, fra det punktet hvor maskinen bestemmer faren har tatt initiativ til - så det er en god idé å klikke en annen gang eller to som fare fullt utvikler for å sikre du har scoret poeng for klippet.
5

Hvile og slappe av i forkant av testen. Dette er effektivt, en mental test, og jo bedre forberedelse skarpere hjernen din vil bli.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-school/147796.html

Previous:
Next:

kjøreskole