Norge bil >> Biler >> driving Safety >> kjøreskole >> Content

Slik Pass Maryland Road Test

I en alder av 16, vil enhver person som har besatt en gyldig førerens tillatelse for ett år være kvalifisert til å delta i Maryland road test for å få en gyldig Maryland Førerkort. Veien Testen utføres på offentlige veier og vil teste din evne til å adlyde trafikkregler og en grunnleggende ferdigheter test på et lukket kurs. Den lukkede selvfølgelig bruker kjegler og veiskilt å utfordre dine prestasjoner i vanlig trafikk manøvrer som lukeparkering og en to-punkts turnabout. Du trenger
Gyldig elevens Permit
Kjøretøy
Vis flere instruksjoner
en

Vis den Maryland Department of Motor Vehicles bevis for en gyldig Maryland elev er tillate. Demonstrere bevis for en gyldig kjøretøy inspeksjon for din test kjøretøy. Sjekk at lysene er i orden, kodene gyldig og at alle målere er i drift. Tillate instruktøren å inspisere bilen for driftsutstyr før du begynner.
2

Juster setet og fest sikkerhetsbeltet så snart du skriver inn ditt kjøretøy. Følge ordre fra instruktøren din til å begynne på veien test. Sjekk bakfra og sidespeilene før du begynner å akselerere.
3

Utfør offentlig vei test del av førerens road test. Komme til en fullstendig stopp hver gang du kommer til et stopp lys eller stoppskilt. Se begge veier før akselererer fra stoppet posisjon. Utføre både høyre og venstre svinger ved hjelp av blinklys for å indikere hvilken vei du snur. Lytt til kommandoer av din kjørelærer og gå tilbake til Department of Motor Vehicles å utføre den lukkede veien kurset.
4

Begynn stengt vei selvfølgelig del av din vei test. Utfør en to-punkts turnabout på kurset. Passere to-point turnabout kjegle satt opp og komme til en fullstendig stopp. Sikkerhetskopier mellom kjegler, stoppe, akselerere ut fra mellom kjegler og snu bilen for å trekke seg ut i motsatt retning fra der du startet. De to-point turnabout prosessen må bli gjennomført i tre minutter for å unngå punkt fradrag.
5

Utfør lukeparkering til tilfredsstillelse av din instruktør. Trekk bilen opp til parallell parkering kjegler slik at du er selv, og parallelt med fronten kjegle. Sikkerhetskopier mens du vrir på rattet for å styre bilen mellom kjeglene. Ser ut ryggen vinduet for å veilede deg selv som du sikkerhetskopierer. Komme til en fullstendig stopp når du er mellom kjeglene. Den lukeparkering prosessen må være avsluttet innen tre minutter for å unngå eventuelle punkt fradrag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-school/147789.html

Previous:
Next:

kjøreskole