Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan justere Tandems på en Semitrailer

Designet for å fordele vekten av en ladd semitrailer jevnt mellom akslene av lastebil og trailer, er mange semitrailere utstyrt med justerbare tandem aksler. Uriktig belastet semitrailere resultat i en ubalansert last, utgjør en sikkerhetsrisiko ved å påvirke svinging og bremsing, som brønner som drivstofføkonomi. Å vite hvordan du skal justere Tandemsykler på en semitrailer for å etablere riktig belastning balanse er nødvendig for å overholde sikkerhetsforskrifter pålagt av Department of Transportation. Instruksjoner
en

Park traktoren og tilhengeren på et jevnt sted. Med traktoren skikkelig koplet til tilhengeren, sett på parkeringsbremsen på traktoren.
2

Finn tandem låsehendelen på førersiden av tilhengeren, frem av forhjulene på traileren. Løft hendelen og trekk håndtaket ut, mot deg.
3

Bekreft tandem låseboltene, som ligger på hver side av understellet av tilhengeren, er utkoblet. Ta tak i låsehendelen og skyv føreren bar langs tandem rail så åpningene i baren er foret opp med hullene på skinnen der du vil sette de nye låsing poeng.
4

Start lastebilmotoren og åpne sjåføren side vinduet. Satt bremsene på tilhengeren og slipper inn bremsene.
5

Flytt traktoren frem til å øke lengden på tilhengeren, skiftende vekten av lasten til baksiden av tilhengeren. Omvendt, tilbake opp traktoren å forskyve vekten av lasten nærmere fronten av tilhengeren, på akslene på traktoren. Lytt etter den høyt og karakteristiske "klikk" av låseboltene snapping på plass mens du er i bevegelse traktoren.
6

Walk rundt tilhengeren og bekrefte alle fire pinnene er satt riktig inn i låsehullene på skinnen. Wiggle håndtaket på låsespaken for å bekrefte spaken har hoppet på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144681.html

Previous:
Next:

Trucks