Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

'81 Toyota Pickup Ytelse

Introdusert i 1969, ble Hilux kompakte pickup lastebil markedsført av Toyota verdensbasis i over 40 år. Den første firehjulsdrevne versjonen av lastebilen ble produsert i 1979, og i 1981 ble en innovativ sport utility-lignende variant produsert i samarbeid med to store rekreasjons-bilprodusenter. Hilux gjennomgikk en redesign for 1981 årsmodell, og var utstyrt med nye drivverket komponenter. 1981 Hilux

Hilux så store endringer i 1981, får en ny motor og nye sendinger sammen med kosmetiske endringer. Den nye motoren - den firesylindrede 22R - ga Hilux seks flere hestekrefter enn forgjengeren, 20R, og L50 sendingen var første gang en femtrinns girkasse var tilgjengelig i bilen. Hilux fikk også en utvendig ansiktsløftning i 1981, da det ble gitt en ny grill og firkantede frontlykter.
22R Engine

22R motoren ble brukt av Toyota før 1995 i sin Celica sportsbil, samt sine lastebiler. Den opprinnelige 22R ble vurdert til 96 hestekrefter og produserte 129 fot-pounds av dreiemoment. Motoren inneholdt en overliggende kamaksler design og hemispherical brennkammer. Den opprinnelige 22R kom med en forgasser, men senere versjoner av motoren - den 22RE og 22RTE - ville utnytte elektron bensininnsprøytning
transmisjoner

. I 1981 årsmodell, ble Hilux tilbys med to forskjellige girkasser: fire-trinns L45 eller femtrinns L50. Begge var manuelle girkasser og inneholdt en topp Shifter design der girspaken var montert direkte på overføring saken, som i disse lastebilene var tannhjulsdrevne RF1A modell, men lastebil eiere klaget over at innspill peiling på L50 sendingen var utsatt for svikt .
1981 Trekker

Starten i 1981, gikk Toyota inn i et joint venture for å produsere Trekker, en tidlig sport-utility vehicle med et baksete og en glassfiber skall over sengen. Bilen ble bygget på en standard kort seng Hilux plattform, og baksetet var flyttbare å øke lastebilens lastekapasitet. Trekker var tilgjengelig i enten en to-eller firehjulstrekk-versjonen, og en lignende bil, Trailblazer, ble produsert i samarbeid med bobil produsenten Griffith. Produksjon av Trekker ville ende i 1983, og det ville bli erstattet av den 4Runner i 1984.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144670.html

Previous:
Next:

Trucks