Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan avlaste den Fuel Pressure i en F - 350 Diesel

The F - 350 Diesel benytter et innsprøytningssystem som gir en jevn mengde drivstoff under trykk til F - 350 er Powerstroke diesel motor. Lindrende drivstofftrykket er en forutsetning for å gjøre noen reparasjoner til noen F- 350 drivstoffsystem komponenter. Hvis noen av komponentene i drivstoffsystemet demonteres mens de fortsatt under press, kan alvorlige skader oppstå . Prosessen med å lindre drivstofftrykket er relativt enkel , og det kan gjøres i bare noen få minutter . Du trenger
Kombinasjonsnøkkel
Spårskruvmejsel
Vis flere instruksjoner
en

Finn drivstoff dør på førersiden av bilen . Åpne drivstoff døren og løsne tanklokket for å avlaste trykket inne i tanken.
2

inn i bilen og dra panseret utgivelsen nivå nær bunnen venstre side av førersiden fotbrønnen . Ut av bilen og finne panseret utløseren nær sentrum av panseret kanten og dra oppover for å åpne panseret .
3

Koble minuspolen fra batteriet terminalen med en kombinasjon skiftenøkkel . Finn Schrader ventil på drivstoff injektoren jernbane. Skyv ventilen med enden av en smal flat skrutrekker for å avlaste trykket i drivstoffet injektoren jernbane.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144057.html

Previous:
Next:

Trucks