Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan kan jeg tilpasse 1979 Ford F250 pickup lastebil?

Ford F-serien er en av de mest varige navneplater i bilhistorie. The F250 har en trekvart tonn nyttelast. 1979 modell år var det siste året av den sjette generasjon F-Series og var kjent for sine innfelte firkantede frontlykter som debuterte i løpet av 1978 årsmodell. Disse lastebilene er vanlig, og derfor er det lett å finne ettermarkedet deler for tilpasning din. Instruksjoner
en

Bytt fabrikken radials og felger med off-road dekk og off-road bestemt felger å fremheve den robuste natur din Ford F250 pickup. Legge til et sett off-road bestemt felger, med eller uten beadlocks, vil øke holdbarheten av dine felger og legge en mer robust utseende til bilen din. Et sett med store off-road dekk vil også hjelpe din lastebil er off-road dyktighet samtidig gi det en slående holdning.
2

Legg en lastebil visir over din Ford F250 frontrute å fremheve truende utseende denne pickup lastebil mens blokkerer solens stråler fra din siktlinje og fra skade dashbordet. Kopling av denne visir med lastebil lys kan videreutvikle denne looken.
3

Erstatt din lager hette med en forhøyet høyde modell som har en invertert air scoop stil. Disse hettene fremheve fet og maskulin styling av pickup lastebil, samt bidrar til å gjøre plass til en større motor.
4

Drop fabrikken montert motor som fulgte med F250, og erstatte den med en kraftigere , moderne enhet. Lastebiler og biler fra sykdomsfølelse æra ikke trykke den potensielle kraften i motorene som de var utstyrt med grunn føderalt mandat utslipp systemer som begrenset utgang. Plasser en moderne Ford motor i motorrommet og du vil merke betydelig økning i hestekrefter og dreiemoment.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144078.html

Previous:
Next:

Trucks