Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan legge ved en Anti-Rattle Bracket på en Trailer Hitch

En anti-skrangle brakett eller stikk tightener, er en enkel mekanisk innretning som arbeider for å redusere mengden av bevegelse mellom bilens tilhengerfeste og stikk tilbehør, for eksempel en last carrier. Alle Hengerfeste tilbehør er en slip fit, skli inn i hengerfeste med en klaring passform. Avklaringen resulterer i en liten mengde spill under bruk. Stykket skaper en raslende lyd og over tid kan bære både trekkrok åpning og stikk tilbehør. Feste en anti-skrangle braketten til en trekkrok eliminerer dette problemet. Du trenger
Anti-rangle brakett eller stikk tightener
3/4 tommers dyp brønn socket - 1/2 tommers
1/2 tommers momentnøkkel
Floor jack
Vis flere instruksjoner
en

Monter stikk tightener ved å plassere vinklet brakett på u-bolt med vinkelen opp. Snu u-bolt så de gjengede skaft med forsiden opp. Hold vinklet brakett med den ene hånden mens du skyver en flat skive og låseskive på hver u-bolt med den andre hånden. Thread en 3/4 tommers mutter 1/4 tommers ned på hver aksel.
2

Skyv stikk tightener over stikk verktøyskaftpartiet med vinklet brakett vender opp mot baksiden av stikk tilbehør. La braketten løs.
3

Sett stikk tilbehør til hengerfestet og fest med et stikk pin.
4 p Med den ene hånden, grep stikk strammefjær slik at den vinklede brakett hviler mot bunnen av stikk verktøyskaftet og stikk åpning mens toppen av U-bolten hviler mot verktøyskaftet. Den u-bolt bør være 3/4 av en tomme vekk fra åpningen av trekkrok. Stram de 3/4 tommers nøtter.
5

Bruk et gulv jack å heve stikk tilbehøret til toppen av stikk verktøyskafttypene kontakter innsiden toppen av trekkrok åpningen.

6

Trekk til 3/4 tommers nøtter til 75 fot pounds. Slipp gulv jack og se etter noen slakk eller bevegelse mellom hengerfestet og stikk tilbehør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143995.html

Previous:
Next:

Trucks