Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan finne the Year & Make av en Chevy Engine

Alle Chevrolet motorer er stemplet med en ID-kode. Denne koden gjør det mulig å spore når og hvor deres Chevy motoren ble gjort. ID-koden ble i hovedsak brukt av produsenter for kvalitetskontroll, men for en individuell ID-kode kan gi verdifull informasjon og økonomiske fordeler. Å vite hvor du finner de ID-koder på motorer og drivlinje deler gjør at eieren eller potensielle kjøperen å kontrollere at bilen er i sin opprinnelige tilstand. Dette er viktig som biler inneholder originale deler (som er i orden) påvist av matchende tall er av høyere verdi, rapporter "Sports Car Market Magazine" spaltist John Draneas. Du trenger
Cloth
WD 40
Vis flere instruksjoner
Finn din Chevy Engine ID Code
en

Åpne panseret.

2

Rådfør deg med brukerhåndboken for å bestemme motortype. Du kan også bruke bilens kjøretøyet identifikasjonsnummer (VIN). Innspill den inn i en online VIN dekoder (link i referanser). Du kan også dekode VIN selv ved hjelp av en VIN dekoder guide. Den dekodet VIN vil gi deg din motortype og gjøre.
3

Finn motoren din ID-kode. Motoren ID-kode for en Chevy sekssylindrede er funnet på den maskinerte pad bak distributør på passasjersiden. For en liten blokk-V-8, blir ID-koden på den maskinerte puten foran topplokket på passasjer siden. For en big-block V-8, er ID-koden ovenfor timing-kjeden dekselet.
4

Dechiffrere motoren din ID-kode. ID-koden er brutt ned i et prefiks og suffiks. Prefikset forteller deg forsamlingen anlegg og motorens produksjonsdato. Suffikset forteller deg den opprinnelige årsmodell, motor, girkasse og bilmodell motoren var ment for.

Et eksempel Chevy motor ID-kode er H0428CML. Prefikset, H0428, oversettes til H for Hydramatic, 04 for april, og 28 for den 28. dagen. Suffikset, KML, forteller deg at motoren var for en 1975 Camaro med en kubikk tomme forskyvning av 350, høy ytelse 155 med fire fat.

Bruk nettstedet koblingen i referanse delen å tyde din Chevy motorkode .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141239.html

Previous:
Next:

Trucks