Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan lage en seng for en lastebil

Factory-standard pickup lastebiler kommer med en standard seng med kortsidene og en lukket i bakluken. Hvis du har en eldre modell lastebil med en flyttbar seng, eller finn en lastebil med en skadet seng, kan du bygge en tilpasset seng av din egen. Utformingen gjør det mulig å laste og transportere et bredt utvalg av varer, siden det ville være noen loddrette sider for å begrense lasting. Pass på at den gamle sengen er ryddet bort før du gjør din egen custom-stil seng. Du trenger
6 tommer C rails, to stykker lengden på sengen
Sveising jern
2x2 kvadrat metallrør, åtte stykker bredden på sengen
2x2 kvadrat metallrør, 2 stk lengden på sengen
2x2 kvadrat metallrør, to stykker høyden på bilen din inntil vinduet
20-gauge metall
Vis flere instruksjoner
en

Beregn ønsket størrelse for din lastebil seng. Mål bredden på lastebil førerhus. Deretter måle lengden fra baksiden av førerhuset til fronten, og legg den ene foten til denne målingen.
2

Lay C skinner parallelt med hverandre direkte på toppen av rammen av lastebil . Det indre av skinnene skal vende mot hverandre. Disse C rails kjøre langs lengden av lastebilen.
3

Inspiser skinnene, og bekrefter at de er presset helt opp mot baksiden av førerhuset, og sveise skinnene på plass på hjulrammen. Skinnene vil skape en base for å løfte sengen klar av dekkene på lastebilen.
4

Line up sju stykker av firkantrør tvers av sveisede skinner på jevnt fordelt intervaller. Begynn med en slange på baksiden kant av førerhuset og i ett stykke på forsiden av førerhuset. Spre ut de resterende fem stykker i mellom de to grenser.
5

Kontroller firkantrør stykker å sikre at de er sentrert over hver skinne. Sveis hver slange til jernbane som den hviler. Slangen er laget av metall som gjør at den kan sveises til skinnene.
6

Stå hodepine rack-brikker opp vertikalt på hvert hjørne av sengen på førerhuset slutten. Sveise bitene på plass for å skape de vertikale innlegg for stativet.
7

Sett den siste bredde slange i mellom de beste endene av vertikale hodepine rack-innlegg. Sveise stykket på plass for å skape hodepine rack-rammen.
8

måle størrelsen på den flate delen av sengen over hele lengden og bredden. Klipp et stykke metall til denne størrelsen for å lage den bekledningen for sengen.
9

Mål den eksakte størrelsen på hodepine rack og skjære et stykke metall til denne størrelsen. Bruk dette for hodepine rack-bekledningen.
10

Sveis vindsperre brikkene på plass for å dekke rammene av sengen. Heng en seks-tommers vertikalt stykke metall fra slutten av sengen for å lage et feste for lisens plate og lys.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143442.html

Previous:
Next:

Trucks