Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Sway Bar Installasjonsinstruksjoner

The svaie bar på lastebil eller jeep hindrer kroppen av kjøretøyet fra svaiende mens du kjører. Mens du er ute av veien, gjør at stabilisatorstag bilen for å begrense mengden av artikulasjon. For å være sikker på at den svaie bar fungerer godt, må du installere det riktig. Feil montering av stabilisatorstag kan føre til at dekkene på bilen din å gå av veien overflate som stasjonen. Svaie bar forbinder høyre og venstre side av suspensjon for å sikre en jevnere og tryggere ride. Du trenger
Sway bar forsamlingen (inkluderer våpen, bolter, muttere, skiver, heims og strekkfisker) selg Electric driller med 3/8-inch borekronen
Montering blokker
7/8- tommers klemmer
Vis flere instruksjoner
en

Fjern alle deler og braketter fra din gamle svaie bar forsamlingen. Fjern proppen på nedre kontroll armer av baren ved hjelp av en elektrisk boreren.
2

Place montering blokker under forsiden av stabilisatorstag å støtte begge sider av skinnen. Klem blokk på om lag 3 inches tilbake fra jernbanens front end.
3

Skyv bar gjennom nylon foringene montering blokker til den når midten av rammen. Skyv 7/8-inch klemmen fra utenfor svaie barens endene og klem barens ender opp mot foring kanter.
4

Plasser svaie bar våpen på enden av baren ved å skyve dem, å sørge for at svingen i armene er ute, plassere hullene over proppen av nedre kontroll armer.
5

Trekk til bolter og muttere ved å slå dem med fingrene. Monter 3/8-inch heims inn strekkfiskene og plassere dem i mellom stabilisatorstag ender. Kontroller at strekkfisker er like vertikalt nært som mulig.
6

Bor annen 3/8-inch hull horisontalt rett gjennom en av montering blokkens hull. Sett inn en 3-tommers lang bolt gjennom hullet og bore et hull hele veien gjennom blokken.
7

Få en av skivene funnet inne i skinnen og trekk til mutterne på boltene. Installere armene på svaie barens ender og erstatte alle bolter og muttere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143189.html

Previous:
Next:

Trucks