Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan spare drivstoff i Trucking

Trucking og transport selskaper er stadig på jakt etter måter å redusere drivstofforbruket. Når diesel prisene stiger, er det ofte umulig å passere disse kostnadene videre til kundene. Kutte strømregningen er en måte for transport bedrifter å overleve økonomiske nedgangstider. Drivstoffbesparende strategier bedrifter kan undersøke inkludere hvordan de kilde og kjøpe deres drivstoff, bytte til alternative drivstoff og undervisning drivere hvordan å være mer drivstoffeffektive på veien. Instruksjoner
en

Analyser hvor mye du bruker på drivstoff og hvordan du kjøper det. Bruk en megler for å bidra til å få en bedre avtale. Spør andre transportørene hvor mye de betaler og sammenligne priser.
2

Forskning alternative drivstoff, som diesel og komprimert naturgass. Spør produsentene for up-to-date tall på de fordeler og kostnadsbesparelser ved å bruke doble drivstoff.
3

Finn ut om en "grønn" hybrid kjøretøy, for eksempel en dieselmotor med en elektrisk generator, kan føre til drivstoffbesparelse. Biaga Bros Transport, basert i Napa, California, sier at det kan halvere drivstofforbruket fra seks miles per gallon til 12 miles per gallon ved å kjøre en hybrid 18-hjuling.
4

Fortell drivere for å slå av motoren hvis deres trucken er tomgang i noen minutter. Tomgang brenner opp drivstoff og er stort sett unødvendig.
5

Tog drivere for å unngå for mange girskift og å holde sine kjøretøy i bevegelse, om mulig, i stedet for stopp og start.
6

Varsle sjåførene ikke å øke hastigheten. Vurdere å innføre hastighet guvernører å redusere lastebiler maksimale hastighet. En forskjell på bare noen få miles per time vil spare drivstoff og redusere selskapets kostnader. Fortell drivere for å bruke den naturlige hastigheten på kjøretøyet for å gå opp og ned bakker, uten å bruke gasspedalen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142775.html

Previous:
Next:

Trucks