Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Silverado 2500 Fluid Typer

Chevrolet Silverado 2500 er ikke forskjellig fra de fleste andre moderne biler i form av væsker som holder den i bevegelse. Per november 2010 har en hybrid modell av Chevrolet Silverado 2500 ikke blitt frigitt til allmennheten, og er bare en teori kjøretøy. Den eksakte type litt væske (for eksempel motorolje) kan endre seg noe fra år til år, avhengig av motor eller girkasse i Silverado 2500. Kjølevæske og drivstoff

Uten kjølevæske bidrar til å kjøle motoren på en bil, vil det fort blåse toppakning, som kan være kostbart og tidkrevende å erstatte. Kjølevæske blir ofte referert til som "frostvæske" fordi nesten alle varianter av denne væske ikke lenger fryse under hvilken som helst naturlig, human-survivable temperatur. Drivstoff, spesielt bensin i nesten alle modeller av Silverado 2500, er nødvendig for bilens motor forbrenning. Av og til, Silverados kommer med dual fuel tanker for lange stasjoner, slik at mer drivstoff skal lagres og bilen for å reise en lengre distanse uten å stoppe for å fylle bensin.
Smøring

Smøring er nødvendig for nesten alle bevegelige deler av Chevrolet Silverado 2500, som det er med alle kjøretøy. Smøring væsker i hovedsak består av oljer, for eksempel motorolje eller girolje. Girolje er mer allment anerkjent i USA som "overføring væske", men det er en sann olje likevel. Under en overføring melodi, blir deler vanligvis renses i en damp renere, deretter dynket i girolje før de blir erstattet. Motorolje er skiftet omtrent hver 3000 miles eller tre måneder. Motorolje smører stemplene i motoren, og uten den, vil den låse opp, og en full motor erstatning kan være nødvendig.
Komfort og Miscellanous

Vindusvisker væske lagres under panseret i en liten tank. Denne væsken smelter gunk på frontruten for å øke synligheten. I tillegg, bremsevæske og servostyring væske er nødvendig for å holde disse mekaniske delene i orden. Bremsevæske må arbeide på et visst press nivå. Hvis dette trykket er kompromittert, vil bremsene svikter, så det er viktig å sørge for at Silverado har riktig mengde bremsevæske. Servostyring væske smører rattstammen og de delene som hjelpe slå en 4000-kilos kjøretøy på en krone.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142587.html

Previous:
Next:

Trucks