Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan velge en 12 Volt Winch

Hvis du bor på en gård, må trekke stubber, har en båt, eller har venner og familie som synes å bli sittende fast ofte, kan du bruke en god vinsj. Vinsjer er mye sterkere og mer kapabel enn de en gang var på grunn av fremskritt i teknologi og design innovasjoner. Tolv-volts vinsjer kommer i en rekke spennende trekk nominell effekt og har et bredt prisklasse fra under $ 100 til i underkant av $ 2000, avhengig av hvor mye vinsje du trenger. Velge den beste 12-volts vinsj avhenger av en rekke faktorer. Instruksjoner
en

Vurdere trekkraft på vinsjen. Avgjøre om du kan få av med 2000-kilos trekkraft, eller hvis du trenger mer. Stol på prisen stiger i forhold til klassen av vinsj du kjøper.
To vinsjer er mye brukt i nødhjelp.

Sjekk den rullende kapasitet på vinsjen. Finn ut hvor mye det kan trekke på en rull. Husk at, som en generell regel, er den rullende kapasitet omtrent tre ganger så trekkraft, en 2000-kilos vinsj bør ha rundt 6000 pounds av rullende kapasitet
3

Ta notat. av den marine kapasitet av vinsjen også. Normalt er den marine trekke potensialet litt mer enn to ganger den trekkraft. Det samme £ 2,000 eksempel bør ha en marine kapasitet på rundt 5000 pounds. Begrense størrelse på båt til ikke mer enn 18 meter for denne 2000-kilos vinsj.
4 Hold deg unna disse veiene, og du trenger ikke en vinsj.

Velg en vinsj som har en sterk, kraftig krok og 3/16 tommer til 5/16 tommers diameter fly kabel. Sjekke vurdering av kabelen og krok for å se at de er godt innenfor styrke toleranser som kreves for vektene vinsjen er vurdert til å trekke. Få en vinsj med mer enn tilstrekkelig kabellengde, minst 30-90 meter, så det er god plass mellom deg og hva du er sleping.
5

Velg en 12-volts vinsj med en multi -montere overflaten med en anstendig størrelse montering plate, for eksempel fem inches av 7 inches. Få en vinsj som har batteri klemmer. Kjøp kun en vinsj som har fjernkontroll-funksjonalitet, som kan sette operatøren av vinsjen på trygg avstand fra sleping handling.
6

Kjøp en 12-volts vinsj som har en nødhåndsveiv , et bærehåndtak for lettere transport, og en regulerbar clutch for bedre trekk-kontroll. Lese spesifikasjoner for å se om vinsjen har herdet stål tannhjul, værbestandig boliger og en vippebryter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142249.html

Previous:
Next:

Trucks