Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Sett Fuel Pump på en 2002 Chevy S-10

The 2002 Chevy S-10 er et stykke amerikansk historie i dag som det ikke lenger blir gjort. Endre drivstoffpumpe i S-10 bør ikke ta mer enn tre til fire timer, selv om du aldri har jobbet på en bil før. Bensinpumpen forsamlingen ligger inne i bensintanken. Den sidemonterte tank har et enkelt design for enkel fjerning og installasjon. Du kan finne en bensinpumpe på den lokale deler butikken eller Chevrolet forhandler. Du trenger
3/8-inch skralle og socket satt
to-tonns jack
Hjulklosser (2)
Jack står (2)
Hammer
Flat head skrutrekker
Gummimatte
Kan av motordeler renere
Butikk filler
Heavy-duty hansker
blokk av tre (2-tommers med 4-tommers med 1-fot lange)
Masking tape
Permanent markør
Drensvannsoppsamler
Vis flere instruksjoner
en

Ta av bensinlokket å avlaste drivstofftanken press. Sett bremseklosser foran og bak passasjersiden dekk. Legg en gummimatte under sengen, like nedenfor drivstoff døren.
2

Løft fronten førersiden av bilen ved å heve en jekk under rammen og plassere en jack stå under nedre kontroll arm. Hev førersiden bak rattet på bakakselen bolig og plassere en jack stå under støt montering på Akselhuset.
3

Plasser en trekloss på jekken og løfte dette laget før det hviler mot tanken. Ikke hev det høyere som du kan punktere drivstofftanken.
4

Fjern drivstofftanken stropp bolter med en 3/8-inch skralle sett. Senk tank halvveis til bakken og fjerne de elektriske forbindelser til bensinpumpen på toppen av tanken.
5

Mark og fjerne de tre drivstoff linjer som går inn i pumpen med maskeringstape (A , B og C fra venstre til høyre), slik at du kan installere dem akkurat slik de ble fjernet. Ta av tanklokket halsen slangen.
6

Nedre drivstofftanken ned på gummimatte. Trekk forsiktig drivstofftanken ut fra under bilen for å få tilgang til drivstoffpumpen.
7

Fjern bensintanken låsen klippet ved å trykke mot klokken, med en hammer og skrutrekker, på de utstikkende faner. Fjern bensinpumpen.
8

Inspiser drivstofftank for lekkasjer. Hvis tanken viser noen tegn til lekkasje, er dette tiden for å erstatte det. Inspisere det nye drivstoffilteret og sørge for at den kommer med en ny skjerm. Putting en gammel skjerm på en ny pumpe vil ødelegge en splitter ny bensinpumpe.
9

Rengjør tanken overflaten med motor deler renere sprayet på en fille. Ikke spray i nærheten tanken direkte for å unngå forurensing av drivstoff. Tørk bare på overflaten, være sikker på ikke å berøre siden støpte kanter eller innsiden av bensinpumpen hullet. Bruk hansker for denne operasjonen.
10

Installer ny bensinpumpe i drivstofftanken. Skyv drivstofftanken tilbake på drivstofftanken stropper. Løft tank halvveis bruker trestykke og jack. Monter drivstoff linjene og de elektriske tilkoblinger til drivstoffpumpen. Koble til drivstoff filler slangen.
11

Løft drivstofftanken helt til den berører bunnen av sengen rails. Juster stroppene under drivstofftanken. Stram drivstofftanken stropper med 65-80 ft-lbs. dreiemoment. Stramme tank stropper vil sette tanken tilbake der det var vertikalt. Shimmy tanken side til side for å sette den i riktig horisontal stilling.
12

Koble den positive batteri bly. Vri tenningen til "Tilbehør" (ett klikk før start) deretter av igjen, tre ganger på rad. Dette vil klargjøre drivstoffslanger og motoren med ny bensin fra tanken. Ikke bare skru på nøkkelen til motoren starter. Dette kan forårsake antennelse problemstillinger samt interne motorproblemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141112.html

Previous:
Next:

Trucks