Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

Corvette C5 Specs

Chevrolet Corvette C5 ble innført i 1997, som Chevrolet fremste sportsbil. Den femte generasjon Corvette var base for modellen frem til 2004, da den ble erstattet av Corvette C6. C5 var den siste Corvette modell til funksjonen flip-up lykter, og hadde en drastisk annerledes estetisk design fra eldre Corvettes. Modeller

Corvette C5 var tilgjengelig i tre varianter: som en hardtop, en coupe, og en cabriolet. Alle tre versjoner av C5 bare tilby plass til to.
Dimensjoner

Corvette C5 er 179,9 inches lang og 73,6 inches bredt. Hardtop og coupe modellene er 47,7 inches høy, mens kabrioleter er 47,8 inches i høyden. Akselavstanden måler 104,5 inches lang. Fronten løpebane de C5 tiltak 62,1 tommer, mens den bakre er litt større på 62,2 inches.
Engine

Corvette C5 bruker en 5,7 liters V8 SFI-motoren, med overliggende ventiler, hydrauliske løftere og støpt aluminium topplokk. Motorblokken er også støpt aluminium. Motoren bruker en sekvensiell bensininnsprøytning, og kjører best på premium blyfri bensin.
Transmission

Corvette C5 hardtop kommer med en sekstrinns manuell girkasse. Kupé og kabriolet hadde også denne manuell girkasse som et alternativ, men kom med en fire-trinns elektrisk automatgir som standard. Alle versjoner av C5 har en bakhjulsdrift drive-tog, montert foran bakakselen.
Steering

Corvette C5 har servostyring, bruker en hastighet sensitive power rack-and-pinion system.
Bremser

Corvette C5 bruker en servobrems system, sysselsetter ventilerte skivebremser på alle fire hjul og fire hjul anti-lock oppbremsing.
Chassis Construction

rammen av Corvette C5 er laget av sveiset stål, mens karosseriet er laget av glassfiber-armert plast.
kjørelengde og Range

I fire-trinns automatisk modeller, tilbyr Corvette C5 17mpg i byen, og 25mpg på motorveien, med en omtrentlig cruising rekkevidde på ca 324 miles i byen og 477 miles på motorveien. Den manuelle oppnår litt bedre ytelse, med 18mpg i byen, og 28 mpg på motorveien. Manuelle modellene har en omtrentlig kjører utvalg av 343 miles i byen, og 534 miles på motorveien.
Felger & Dekk

Corvette C5 funksjoner fem-eikers hjul, med en smidd aluminium finish som standard. Høy polsk smidd aluminium og magnesium utførelser var også tilgjengelig som tilleggsutstyr. Forhjulene måler 17 inches x 8,5 inches, mens baksiden er litt større på 18 inches med 9,5 inches i diameter. Aksjen dekk brukes til C5 ble Extended Mobility Goodyear Eagle en høy ytelse dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138668.html

Previous:
Next:

sports Cars