Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

2003 Nissan 350Z Colors

The 2003 Nissan 350Z ble introdusert av Nissan som en sportsbil, den moderne versjonen av deres tidligere utgitte Datsun 240Z . Dette bestemte Nissan modellen er kjent for sin hurtighet , bakhjulsdrift , racerbil håndtering og akselerasjon . 2003 Nissan 350Z var tilgjengelig i åtte farger . Hvite og Silvers

Det var to nyanser av sølv for 2003 Nissan 350Z , Chrome Silver og Silverstone . Chrome Silver er et metallisk , lys sølv , mens Silverstone er en middels grå nyanse, nesten fargen av skifer . Den eneste hvit farge tilgjengelig for 2003 Nissan 350Z var Pikes Peak Hvit. Dette er ikke en skinnende hvit , men heller en mer kremet , melkeaktig farge. Likevel er Pikes Peak Hvit lettere enn off- white .
Blues og Blacks
p Det var bare en skygge av blått tilgjengelig for 2003 350Z Nissan , Daytona Blå . Denne fargen er en levende kobolt fargetone. Den eneste nyanse av svart som var tilgjengelig , Super Svart, er en dyp , ekte jet - svart fargetone .

Reds og appelsiner

2003 Nissan 350Z kom i følgende røde og oransje fargetoner : Brickyard , Redline og Le Mans Sunset . Brickyard er en lilla , burgunder rød , er Redline en pulserende, kirsebær rød farge , og Le Mans Sunset er et metallisk , medium brent oransje fargetone .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138518.html

Previous:
Next:

sports Cars