Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> scootere >> Content

Sammenligning av Honda Helix og Honda Reflex

Den japanske produserte Honda Helix og Honda Reflex ble scootere importert til USA. Selv om de to syklene var tydelig i scooter klassen, de var store etter scooter standarder, overskrider akselavstand på noen av de store gutt sykler, inkludert Harley-Davidson. The Reflex var en senere versjon av Helix, på en kortere akselavstand, men idrett en større engine.The Helix sjokkert motorsykkelen verden når Ed Otto syklet en å fullføre 1995 "Iron Butt Rally" i 22. plass, ved å dekke 9361 miles i 11 dager. Bakgrunn

Honda Helix tilnærmet uendret i løpet av sin produksjon kjøre 1986-2001 og 2004-2007. Det var stor, med en romslig sete, bak-motor konfigurasjon og mer enn nok benplass. Dens sitteplasser var ergonomisk og var en av de mange goder som tiltrakk ryttere. Produksjonen ble avsluttet i 2001, men etterspørselen holdt seg sterk i USA, og Honda brakte den tilbake i 2004. The Reflex var Helix er større, brawnier bror, selv om det satt på en kortere akselavstand. Mens Helix hadde ser bare en mor kan elske, var Reflex ultra-moderne og strømlinjeformet i en jet-alderen slags styling. Selv om Reflex hadde flere reiser i sin forhjulsoppheng enn Helix, ryttere ofte klaget over smerter ryggen mens du reiser over lange avstander. Sitteplassene av spiralen var mye mer gunstig alternativ i komforten. Produksjon av begge modellene opphørte i 2007.
Engines

Honda Helix inneholdt en væskekjølt, 244 cc, fire-takts, ensylindret motor med en 10,5 -til-1 komprimering. Den hadde en 2,9-tommers bar og 2,4-tommers hjerneslag. En 30 mm CV forgasser utstyrt med en automatisk choke levert drivstoff til motoren. Scooteren var belte-drevet. The Reflex modellens fire-takts, ensylindret motor hadde en større slagvolum på 249 cc. Det inneholdt det samme carb som Helix, men toppfarten var 82 km /h, slo Helix med om lag 5 mph. The Reflex også inneholdt flytende kjøling og belte-stasjonen.
Suspension

Helix hadde en bunn kobling foran bæresystem med 3,2 inches av fronten reise. Baksiden var en svingarm versjon med doble hydrauliske støtdempere og 3,9 tommer med å reise. Helix syklet på en 12-tommers forhjul og 10-tommer bak. Forhjulet hadde en enkelt skivebremse, mens en trommelbremse forutsatt stoppe strømmen for det bakre hjulet. Honda vedtatt en gaffel for Reflex med ekstra reisetid i front, på 3,9 inches. Den bakre oppheng med to støt forble den samme som for den Helix, men Honda barbert av mengden av for svakt til 3,8 inches, noe som gjorde noe for å forbedre komforten rider. Imidlertid økte hjulstørrelsene til 13 inches for forsiden og 12 inches for baksiden. Honda tilsatt en skivebremse til bakhjulet. En anti-lock bremser, eller ABS, var valgfritt på Reflex.
Dimensjoner og kapasiteter

The Helix red på en sjenerøs 63,8-tommers akselavstand. Sitt sete Lør lav på bare 26,2 inches av bakken. Tørrvekt var £ 349,4. Drivstofftanken holdt 3,2 liter. The Reflex satt på en kortere 60,8-tommers akselavstand, men så større, først og fremst fordi dens sete Lør høyere, på 28,3 inches av fortau. Det også veide mer enn Helix, på £ 374,8. Men krympet Reflex drivstoff tank litt til 3,1 liter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/scooters/120846.html

Previous:
Next:

scootere