Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> scootere >> Content

Aprilia Scooter History

Aprilia begynte som en sykkel produsenten i den lille italienske byen Noale, i provinsen Venezia, Italia. Den ble grunnlagt rett etter andre verdenskrig av Alberto Beggio. Når Beggio sønn, Ivano, tok kontroll over selskapet i 1968, begynte Aprilia overgangen til moped, scooter og til slutt, MC-produksjon. Aprilia er Europas eneste produsent av scootere og motorsykler med forskyvninger mellom 50 cc og 1000 cc. I 2004 kjøpte Piaggio-konsernet Aprilia, noe som gjør Piaggio den fjerde største motorsykkel produsenten i verden. Piaggo merker også Vespa, Gilera og Moto Guzzi. Tidlig Aprilia modeller

Kort tid etter å ha tatt kontroll over sin fars sykkel fabrikk i 1968, satt Ivano Beggio å jobbe, noe som gjør Aprilia sin første motorsykkel, en 50-cc gull og blå sykkel. Denne første modellen ble snart etterfulgt av hva som kan mest presist beskrives som mopeder:. Daniela og Colibri
Aprilia og Racing

I 1970 introduserte Aprilia den en 50-cc cross motorsykkel, Scarabeo. Denne modellen signalisert Aprilia ønske om å konkurrere i nasjonalt nivå motocross. Selskapet viste mye av sin oppmerksomhet for de neste to tiårene for å utvikle og racing motocross-sykler.
Aprilia Returnerer til Scooter Produksjon

I 1990 Aprilia re -inn i urban mobilitet, eller scooter markedet med Amico. Den Amico inneholdt den første alt-Plastkarosseriet på noe scooter i verden. I 1993 introduserte selskapet en ny 50-cc scooter heter Scarabeo, samme navn som sin første cross motorsykkel, som et nikk til påvirkning av motorsykkelen kultur på prosjektet.
Current Aprilia scootere
p Som i 2011, tilbyr Aprilia tre forskjellige modeller av Scarabeo scooter i USA. Dette er de 100 Scarabeo, Scarabeo 200 og Scarabeo 500 IE. Aprilia produserer også SR50, samt Sportcity 50, 125 Sportcity og Sportcity 250.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/scooters/120842.html

Previous:
Next:

scootere