Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> scootere >> Content

California Law Angående Gas Powered Scooters

Scootere er en populær form for transport på grunn av god gass kjørelengde, brukervennlighet og samlet kostnad i forhold til biler og motorsykler. I California, scootere er en praktisk måte å manøvrere gjennom byer beryktede trafikkaos. California lover på gassdrevne scootere avhenge av størrelse og makt, med større scootere blir behandlet som motorsykler. På den 1 januar 2005, ble en bestemt betegnelse for motoriserte scootere opprettet. Scooter Definisjoner

Ifølge California Highway Patrol, motorsykler og scootere faller inn i flere kategorier. Alt over 150 kubikkcentimeter med et sete for ridning og ikke mer enn tre hjul regnes som en motorsykkel. Mopeder og motoriserte sykler er biler som er både motoriserte, har 2:58 hjul, et sete, og et middel for fremdrift, for eksempel pedaler, mens motoriserte scootere er ment å bli ridd mens du står. Alle disse kjøretøyene krever iført Department of Transportation-godkjente hjelmer, med unntak av motoriserte scootere, som en godkjent sykkelhjelm er akseptabelt.
Registrering

Alle motorsykler og motor -drevet sykluser må være registrert med California Department of Motor Vehicles. Motorsykler og motordrevne sykler har også spesielle bilskilt. Rytterne må også være lisensiert. Motoriserte scootere trenger ikke å være registrert, men rytterne trenger en lisens eller tillatelse og verneutstyr.

Licensing

Operatører av alle motorsykler, motordrevet sykluser og drevet scootere trenger riktig California førerkort. Motorsykkel operatører må ha en M2 California førerkort, mens motordrevet sykluser må ha en M1 lisens. Motoriserte scooter operatørene trenger en klasse-C California lisens. Minstealder for disse lisensene er 16, men til alle operatører under 21 år må fullføre en California Highway Patrol-godkjent sikkerhetskurs før du mottar en lisens. M2 lisensen gjelder også for motoriserte scootere og motordrevne sykluser.
Forsikring

Forsikring er nødvendig for motorsykler i California, men ikke for motordrevne sykluser og motorisert sparkesykkel. Ifølge California Department of Motor Vehicles, minimum ansvar krav til motorsykler er $ 15.000 for skade /død til én person, $ 30.000 for skade /død til mer enn én person og $ 5000 for skade på eiendom.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/scooters/120843.html

Previous:
Next:

scootere