Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> scootere >> Content

Instruks for Universal Tre LED batterilader

Universal Tre LED batteri ladere er laget for en nei-gauge tilnærming til lading av mindre batterier som de som brukes i scootere og elektriske rullestoler. I stedet for en eller flere målere på forsiden av laderen indikerer ladenivået i batteriet, forteller en serie på tre lysene du av ladeprosessen. Fra det øyeblikket du kobler enheten og koble til kablene, de røde, gule og grønne indikatorlamper endres i løpet av hver lading fase. Disse skiftende lys gjør laderen mer brukervennlig, slik at noen ukjente med batteriladere vet nøyaktig når batteriet er klar til bruk. Du trenger
varmebestandig underlag
Små bilbatteri
Vis flere instruksjoner
en

Plugg batteriladeren inn i en standard jordet 120-volts stikkontakt . Plasser laderen og batteriet på et varmebestandig underlag for å unngå skader i tilfelle enten blir for varm.
2

Koble kabelen fra laderen til lade-kontakten på den lille bilen batteriet.


3

Slå på batteriladeren og vente på det å sykle gjennom prekvalifiseringen scenen. I denne fasen, vil den gule LED blinke når laderen kjører en rekke tester på batteriet for å avgjøre om batteriet er både trygt å lade og trenger en kostnad. Hvis testene mislykkes, stopper det gule lyset blinker og bare den røde LED-lampen lyser. Etter å ha passert testene, er den gule LED på kontinuerlig.
4

Vent til batteriladeren til å lade batteriet helt ut med 8 ampere. Den gule LED vil holde på i løpet av denne konstant strøm og spenning lade stater. Ladetiden varierer med batterikapasitet og start ladenivå.
5

Sjekk laderen hver time eller så å avgjøre når batteriet er fult LED som angitt med en grønn. Koble strømledningen og deretter fjerne kablene fra batteriet for å fullføre ladeprosessen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/scooters/120839.html

Previous:
Next:

scootere