Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> scootere >> Content

Deler som gjør en Moped Raskere

moped eiere ofte prise bilene som en billig og lav-problemfri metode for transport. Vanligvis drevet av en to-stoke motor, disse syklusene er relativt enkle å fikse og oppgradere, og tilbyr en flott mulighet for uerfarne mekanikere å lære ins og outs av små motorer. Heldigvis for tinkerers kan flere deler kunne endres både raskt og enkelt å øke ytelsen. Sylinder

delen som gjør det mest drastiske endring i hastigheten på moped er motoren sylinder. Motoren sylinder er stedet der forbrenningen skjer, og gir kraft til å drive mopeden fremover. Ved å bytte til en sylinder med større diameter, eller sylinderdiameter, er mer volum fremskaffet hvor forbrenning kan forekomme. Denne økte volumet øker dermed kraften i motoren, slik at mopeden til å akselerere raskere og komme høyere topphastighet ..
forgasser

forgasseren er stedet der både brennstoff-og luftblanding. Denne blandingen blir deretter ført inn i motoren, hvor det brenner, for å gi strøm. Oppgradering av forgasseren gir en mer potente-drivstoff og luftblanding, ved enten mer korrekt balansering av blandingen eller ved å øke strømmen av blandingen til motoren. Disse resultatene gjør at motoren å sende ut mer kraft, oversette til høyere hastigheter og akselerasjon.
Eksosrøret

eksosrør, ofte kalt en lyddemper, er hvor lyden i motoren blir redusert. I en totakts-motor, kan det også bidra til å gi mer forbrenningsluft kraft til motoren. På grunn av utformingen av mange enkle to-takts motorer, kan den luft-og brennstoffblanding lekke fra forbrenningskammeret og for tidlig inn i eksosrøret. Tuned eksosrør kan legges slik at dette bortkastet blandingen blir tvunget tilbake inn i motoren, noe som gir mer forbrenningsluft strøm til motoren og øke både fart og akselerasjon.
Sprocket

kjedehjulet er utstyret som forbinder den drevne hjulet til motoren ved bruk av en kjetting. Størrelsen på tannhjulet dikterer både hvor raskt akselererer moped og den høyest mulige hastighet, av hvilke begge er omvendt proporsjonale. Økning av diameteren på tannhjulet øker akselerasjonen av moped mens redusere topphastighet. Omvendt, redusere sprocket diameter øker toppfarten samtidig redusere akselerasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/scooters/120838.html

Previous:
Next:

scootere