Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> scootere >> Content

Hvordan forberede Comfrey Tea

Comfrey har mykgjørende effekt på huden og håret fordi det har mucilage, som også finnes i marshmallow planter og andre naturlige materialer som finnes i hår og hud produkter. Den inneholder også allantoin, som hjelpemidler i å reparere hud celler. Du kan lage en te av comfrey for skylling håret å lette flass og reparere tørre ender og skader. En hjemmelaget hår te laget av comfrey er ikke vanskelig å lage, og kan brukes oftere hvis du lider av hodebunnen irritasjon. Du trenger:
en kopp comfrey root (tørket)
5-tommers med 5-tommers musselin posen
Gummi bandet
2 qt. bolle
cap
Vis flere instruksjoner
en

Stuff den 5-tommers med 5-tommers musselin pose med tørket comfrey rot. Dytte inn i posen fast, bryte roten til pulver hvis nødvendig. Tørket comfrey og musselin poser kan lett bli funnet i naturlig supplement butikker og på nettet.
2

Twist åpningen av musselin posen lukket og bind den av med en gummistrikk.

3

Mikrobølgeovn 8 oz. av vann i en bolle i fire minutter. Dette blir det nesten kokende varmt.
4

Slipp musselin posen inn i bolle med varmt vann og la det bratt i 10 minutter. Dette gir også vannet tid til å kjøle seg ned.
5

Kast posen av brukte comfrey og hell te over håret, mette det og hodebunnen. Brette håret under en dusj cap og la den sitte på hodet i 30 minutter før du skyller. Dette bidrar til å reparere håret og noen hodebunnen irritasjon du måtte ha.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/scooters/120837.html

Previous:
Next:

scootere