Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> scootere >> Content

Slik konverterer Bike til Moped

Sykler har lenge vært en populær måte å reise, men de kan være upraktisk for folk som hjem, skole eller arbeid er for langt unna. En motorisert sykkel kan hjelpe. Ved å plassere en 2-takts motor på normal pedal sykkel, kan du gjøre 15 mph pedal sykkel inn i en 40 mph motorsykkel. Disse motorene koster rundt $ 150, og de inkluderer alt du trenger for å få din egen sykkel kjører som en motorsykkel. Enten du leter etter litt ekstra hjelp på de bratte hellinger eller arbeidsplassen din er litt for mye til å sitte på en vanlig sykkel, kan sykkelen motor kit være noe for deg. Du trenger
80 cc Motorisert Sykkel Kit (Companies spenner fra Grubee, Whizzer eller Black Stallion)
Skrutrekker
Skiftenøkkel
24-tommer eller større sykkel
Knife
Zip bånd
Vis flere instruksjoner
en

Bestille en 80cc sykkel motor fra BikeBerry.com, KingsMotorBikes.com, SickBikeParts.com eller GasBike.net. Motorene varierer fra $ 119 til $ 179, og det avhenger av budsjettet ditt om hva slags motor du ønsker. Hvis du trenger kraft og fart, bør du vurdere en 80 cc modell. Hvis du leter etter langvarig gass kjørelengde, bør du vurdere en mindre, kompakt 50cc motor.
2

Når du mottar motorisert sykkel kit, lese over bruksanvisningen før du starter monteringen. Når du er klar for å starte installasjonen, begynne med noe stort og lett å sette på, slik som gasstanken eller motor. Når du plasserer motoren på sykkelen din, sørg for at den er solid festet til sykkelens ramme med metall klemmer eller maskeringstape.
3

Place motoren sprocket på sykkelen din bakhjulet. De fleste modeller vil bli plassert på venstre side av rattet, vekk fra riding tannhjul. Kontroller at tannhjulet er vinkelrett på akselen på sykkelen.
4

Sikre stasjonen toget til motoren og bakhjulet tannhjul. Det vil være for stor for sykkelen din: forkorte den opp ved å fjerne master linken og ta ut antall koblinger som trengs
5

Monter tenning på styret.. Ved hjelp av zip bånd, fester gassvaieren til sykkel ramme, slik at den ikke setter seg fast i hjulene eller motor. Plassering på venstre eller høyre håndtak er din preferanse.
6

På den tomme håndtak, installere kill switch. Følg samme fremgangsmåte som på gassen, så bruk zip bånd for å sikre denne tråden også.
7

Når riding sykkelen din, er det nødvendig å "break in" motoren før du skyver motoren på full styrke . Vanligvis denne innkjøringsperioden varer i 300 miles, det er viktig at du følger din motorens retningslinjer for denne perioden

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/scooters/120665.html

Previous:
Next:

scootere