Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> scootere >> Content

Hvor å Endre Oil i en Elite 80

The CH-80 Elite var en av Hondas mest populære scooter modeller, nyter en 22-års produksjon kjøre 1983-2007. Den 79,7 cc firetakts-motor scooter var basert på en enkel, men pålitelig fundament som ga en økonomisk og lett-å-bruke metoden for transport. Opprettholde en Elite 80 er relativt enkel prosess, som krever litt mer enn en vanlig oljeskift hver 2500 miles. Bare noen få, lett oppnåelig verktøy er nødvendig for jobben. Du trenger: Side 8 mm unbrakonøkkel
Oil fange pan
Butikk håndklær Side 8 mm Allen socket
Momentnøkkel
trakt
10W-40 API SF eller SG- grade motorolje
Vis flere instruksjoner
en

Løft Elite på sitt senter stand. Start motoren og la den gå på plass for å varme opp motoroljen. Stopp motoren etter tre minutter og la motoren avkjøles i 10 minutter.
2

Skru av oljepåfyllingslokket fra høyre side av motoren, i nærheten av bakhjulet, for å lufte motoren veivhuset. Rengjør lokket er festet peilepinnen med en klut
3

Skru oljen renne bolten fra venstre side av veivhuset, ved hjelp av en 8 mm unbrakonøkkel. Tapp ut motoroljen i en olje få kjøpt.
4

Rengjør olje spunsgjengene og tips med en klut. Når oljestrømmen har avtatt til en lys vedlikeholdslading, skru oljen renne bolten inn i veivhuset for hånd. Stram oljen renne bolten til 18 fot-pounds, ved hjelp av en 8 mm Allen socket og en momentnøkkel.
5

Plasser en trakt inn i olje filler halsen, og hell i 3/4 liter 10W -40 API SF eller SG-grade motorolje. Fjern trakten og skru av oljepåfyllingslokket på plass for hånd.
6

Start Elite motoren og la den gå på plass i tre minutter for å fordele oljen i hele veivhuset. Stans motoren, og kontroller oljenivået ved hjelp av oljepåfyllingslokket peilepinnen. Hell en unse av motorolje inn i veivhuset på en gang, for å heve oljenivået gradvis, hvis oljenivået er under streken trykt inn peilepinnen. Ikke fyll. Rengjør peilepinnen med en klut, og skru av oljepåfyllingslokket på plass for hånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/scooters/120851.html

Previous:
Next:

scootere