Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> scootere >> Content

Hvordan endre Spark Plug på en sunl Scooter

sunl utvalg av 50, 125 og 250 cc scootere deler samme ensylindret GY6 motoren som brukes av andre kinesiske scooter produsenter. Motoren er avhengig av en CR6HSA tennplugg, produsert av NGK, for å antenne den brennbare luft og drivstoff blandingen levert av scooteren i forgasseren. For å holde scooter i topp stand kjører, inspisere tennpluggen hver 1860 miles eller tre måneder og erstatte årlig. Selv om tennpluggen er skjult i scooter kropp, trenger du bare å fjerne fire bolter for å få tilgang til den. Du trenger:
Socket, 10 mm
Stikknøkkel
Spark plug socket, 13/16-inch
CR6HSA tennplugg
ledningsdimensjon
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

Løft scooter på midten stå og la motoren kjøle seg ned i minst 30 minutter.
2

Lås setet med scooterens tenningsnøkkelen, deretter heve setet til sin helt åpen stilling. Fjern boltene som fester under setet oppbevaringsrom til scooterens rammen med en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Løft oppbevaringsrom og sete av scooteren.
3

Trekk ut tennpluggen, plassert på toppen av motoren. Skru ut tennpluggen fra motoren topplokk med en 13/16-inch Plugghetter.
4

Mål gapet mellom elektrodene på tuppen av den nye CR6HSA tennpluggen med en dimensjon. Ideelt sett bør gap måle mellom 0,23 til 0,27 inches. Bøy den ytre elektroden med tang, så igjen måle gapet hvis gapet ikke er innenfor spesifikasjonen.
5

Skru den nye tennpluggen inn i motoren topplokk hånd. Trekk til tennpluggen til den sitter lett mot topplokket. Plugg tennplugg kabelen på slutten av tennpluggen.
6

Sett oppbevaringsrommet og setet på scooteren. Skru kupé boltene på plass, og deretter senke setet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/scooters/120852.html

Previous:
Next:

scootere