Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> scootere >> Content

Hvordan justere en Honda Elite SR50 Forgasser

The Elite SR50 er en av de mer bemerkelsesverdige, og ofte sett modeller innenfor Hondas utvalg av scootere og ble produsert mellom 1988 og 2001. Den SR50 er 49 cc to-takts, ensylindret motor ble matet gjennom en enkelt forgasser skjult bak luftfilter boksen på venstre side av bakhjulet. Forgasseren brukt en justerbar luft blanding skruen som kunne kompensere for små endringer i høyde eller klima. Store endringer i høyde, vanligvis mer enn 6500 meter over havet, kan bli kompensert for gjennom utskifting av forgasseren viktigste jet drivstoff. Imidlertid må motorens baseline tomgang settes før du begynner enten type justering. Du trenger
induktiv turteller
Flat skrutrekker
unbrakonøkkel satt
Phillips skrutrekker
metriske socket sett
Ratchet
Tenger
Drensvannsoppsamler
No 85 eller nr. 75 hoveddysen
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
Justering av tomgangshastighet
en

Løft scooter på sitt senter stand. Lås opp scooter sete og heve den til en helt åpen stilling. Låse opp og fjerne vedlikehold lokket fra under setet oppbevaringsrom, bruke tenningsnøkkelen.
2

Start motoren og la den gå i tre minutter for å la den varmes til sin driftstemperatur. Ikke stopp motoren.
3

Klem en induktiv turteller på tennplugg kabelen, som ligger i sentrum av vedlikeholdet lokket. Slå på turtelleren. Ideelt sett bør motoren på tomgang mellom 1750 til 1850 rpm.
4

Finn stoppskruen gjennom tilgangen hullet på forsiden av luftfilter boksen på venstre side av bakhjulet. Stoppskruen er i den øvre delen av adkomsthullet. Drei skruen med klokken, med en flat skrutrekker, for å øke motorens tomgangsturtall. Alternativt, skru skruen mot klokken for å redusere tomgang.
5

Vri gasshåndtaket raskt to til tre ganger og la motoren bosette tilbake i en jevn tomgang. Juster tomgang hvis den ikke returnerer til et utvalg på 1750 til 1850 rpm.
6

Stopp motoren. Fjern turtelleren klemmen fra tennpluggen kabelen. Installere vedlikehold lokk og senk setet til det låses på plass.
Kompenserer for små endringer i høyde eller temperatur.
7

Finn luftblanding skruen i nedre del av luftrenseren kapselmutteraksesshylse hull, som ligger på forsiden av luftrenseren boksen. Slå luften blanding med urviseren med en flat skrutrekker til den sitter lett mot forgasseren. Tell antall omdreininger som du går. Ideelt sett bør skruen settes til 1-3/8 omdreininger fra et fullt sittende stilling hvis du arbeider på en 1988 gjennom 1993 SR50 modell, eller 1-7/8 omdreininger for en 1993-2001 SR50 modell. Vri skruen tilbake til sin opprinnelige innstilling eller til fabrikken-spesifiserte innstilling tilsvarende årsmodell av scooter din.
8

Løft scooter på midten stå og starte motoren. La motoren varmes opp i tre minutter, men ikke stoppe motoren.
9

Vri luft blanding skruen mot klokken en halv omdreining om gangen og høre på motoren som det idles. Slutt å dreie luft blanding skruen så snart motoren tomgang øker litt, så skrur du skruen med klokken en kvart omdreining.
10

Senk scooter fra midten stå og ta det for en kort test ri. Scooteren skal akselerere jevnt fra en fullstendig stillstand. Stopp og slå luften blanding skru en kvart omdreining i begge retninger hvis du føler noen nøling ved akselerasjon.
Hoved Jet Erstatning for høyder over 6500 meter
11

Lift scooteren på midten stå og la motoren avkjøles i minst 30 minutter.
12

Fjern midtdekselet panel montering skrue, som ligger mellom sete hengslene, ved hjelp av en umbraconøkkel. Trekk tappen ved bunnen av dekslet ut av sporet skåret i gulvbordet. Løft dekselet opp for å frigjøre tappene langs sidene av dekselet fra sporene skåret en side dekksider.
13

Fjern de to boltene som fester venstre siden av hetta av gulvbordet , ved hjelp av en umbraconøkkel. Trå midten av plast presse klinke feste baksiden av dekselet på venstre side til scooteren er ramme, ved hjelp av spissen på en skrutrekker. Trekk klinke ut av sidedekselet, skyv dekselet mot fronten av scooteren for å kople festekrokene langs den øvre kanten på dekselet.
14

Skru alle fire eikenøtt nøtter feste bagasjen reol til baksiden av scooteren, ved hjelp av en stikkontakt og en skralle. Løft stativet unna. Fjern skruene som fester baksiden av øvre venstre bakre dekselet til scooter, med en stjerneskrutrekker. Fjern bolten fra forsiden av dekslet, ved hjelp av en skralle. Trekk dekselet bort fra scooter.
15

Fjern de to sekskantskruer bolter langs den nederste kanten av luftfilter boksen, bruk av hylse og en skralle. Løsne klemmen feste luftfilter duct til forgasserinntaket, med en flat skrutrekker. Trekk luftfilter boksen bort fra scooter
16

Koble den automatiske bystarter kontakt -.. Det store hvite pluggen langs positive siden av batteriet
17

Løsne klemmen feste drivstoffslangen til venstre side av forgasseren med en tang. Trekk slangen av forgasseren drivstoff innløpet.
18

Skru av rund topp lokket fra toppen av forgasseren for hånd. Trekk strupeventil ut av forgasseren. Ikke fjern kabelen fra topplokket og strupeventil.
19

skru fra hverandre forgasseren fra motoren, ved hjelp av en stikkontakt og en skralle. Hold forgasseren over en renne pannen, deretter løsne flottøren Tømmeplugg skrue i bunnen av forgasseren, ved hjelp av en flat skrutrekker.
20

Vend forgasseren over slik at flottørkammer vender oppover. Fjern flottørkammer fra forgasseren, med en stjerneskrutrekker. Skru hoveddysen fra høyere tårnet på midten av forgasseren, ved hjelp av en flat skrutrekker. Den opprinnelige main jet er beregnet for bruk under 5000 meter over havet, og vil være en nr. 88 for en 1988-1992 SR50, eller en nr. 78 for en 1993-2001 SR50 modell. Hold denne jet for senere bruk.
21

Skru en ny nr. 85 hoveddysen inn til sentrum tårnet hvis du arbeider på en 1988-1992 SR50, eller en nr. 75 for en 1993-2001 SR50. Stram jet til den sitter godt i tårnet. Installere flottørkammer og tett stram skruene.
22

Sett forgasseren på motoren og skyv strupeventil inn i forgasseren. Skru topplokket tett på plass for hånd. Skyv drivstoff slangen på drivstoff innløp og skyv klemmen på plass over enden av slangen.
23

Skyv luftfilter boksen duct over forgasserinntaket og montere luftfilter på scooter er ramme . Stram luftfilter boksen og luftkanal klemme til de er tettsittende.
24

Sett venstre bakre dekselet, venstre deksel og lokk panel på scooter. Installere bagasjebærer og stram eikenøtt nøtter til 10 fot-pounds, med en momentnøkkel.
25

Vri luft blanding skruen mot klokken en halv omdreining hvis du arbeider på en 1988-1992 SR50 . Eller slå av stoppskruen klokken en halv omdreining, hvis du arbeider på en 1993-2001 SR50
26

Varm motoren og tilbakestille inaktiv som skissert i avsnitt One. Test kjøre scooter og justere luft blanding skruen etter behov, ved hjelp av fremgangsmåten nevnt i del 2..

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/scooters/120856.html

Previous:
Next: No

scootere