Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> scootere >> Content

Hvordan bruke en Power Chair

Strøm stoler kan tilby mennesker med fysiske begrensninger større uavhengighet og manøvrerbarhet. Før du tar fatt på en utendørs reise, sørg for å ha lest manualen og har praktisert å bruke alle funksjonene makt stolen tilbyr. Det er spesielt viktig at rytteren er komfortabel med å bruke joysticken til å manøvrere elektrisk rullestol. Lære å bruke en elektrisk rullestol er en prosess med prøving og feiling, men med praksis vil det bli andre natur. Du trenger:
Owners manual
Strømuttak
Vis flere instruksjoner
en

Lad batteriene. Koble laderen til lading port på den virtuelle bytte grensesnitt, eller VSI, controller og slå den på. Undersøke lampen på laderen. En solid rødt lys indikerer strøm til laderen. En solid grønt lys indikerer at ladingen er fullført. Slå av og koble fra laderen fra havnen når du er ferdig.
2

Manøver styrespaken til å kontrollere hastighet og retning av strøm stol. Skyv styrespaken til høyre, venstre, fremover og bakover, og stolen vil bevege seg i den retningen. Øke hastigheten som stol trekk er utløst av trykket til joystick-jo hardere du trykker på styrespaken, jo raskere stolen vil gå i den retningen. Slipp joysticken til å automatisk koble inn bremsene.
3

Juster høyden på armlenene. Finn justering knott på siden av hvert armlene. Vri eller trekke knott, deretter justere høyden på armlenet. Vri eller skyv knappen for å låse armlenet på plass. Justeringene er vanligvis i en ½-tommers trinn.
4

Løsne stasjonen mekanisme for å sette stolen i skyving. Stasjonen /friløp mekanismen er plassert på baksiden av stolen, under motoren. Drei spaken med klokken for å løsne drivmekanisme. En stol i skyving er nå en manuell stol; dette alternativet tillater brukere å manøvrere seg ut eller rundt trange steder

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/scooters/120840.html

Previous:
Next:

scootere