Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> scootere >> Content

Yamaha Razz Specs

Den Yamaha Razz scooter ble innført i 1987. I USA ble det scooter kjent som Riva Razz, i Canada var det bare Razz. Denne scooteren ble brukt hovedsakelig for in-city transport fordi lageret var begrenset til noen form for langtransport tur. Motor

En liten 50cc motor drevet Yamaha Razz. Den luftkjølt, to-takts motor var i stand til å gjøre om 30 km /h, noe som gjør highway bruk upraktisk. Motorens boring og slaglengde på 40 mm med 39,2 mm, med et kompresjonsforhold på 6,3 til-1. The Razz også omtalt en automatisk olje injeksjon, elektrisk start og automatisk choke.
Transmission

overføring på Razz var single-speed. Dette gjorde kjører Razz enkel og tilgjengelig til begynnelsen rytteren fordi skiftende tannhjul var ikke nødvendig. Imidlertid gjort det oppgradering av scooter vanskeligere.
Vekt og kjørelengde

Razz var en lett scooter med en tørrvekt på 115 pounds. Den lette vekten tillot Razz å få høy gass kjørelengde. Yamaha hevdet Razz kunne få 100 mpg, men scooteren var mer sannsynlig å gjennomsnitt rundt 80 mpg, ifølge Motor Scooter Guide nettside. Drivstofftanken hadde en kapasitet på 1,2 liter og tok vanlig bensin.
Tekniske spesifikasjoner

Razz hadde både en elektrisk og en kick start. Den forstillingen hadde 1,6 inches av reiser langs gaffel. Bakhjulsopphenget var enkelt støt med 2,2 inches av reiser. Både foran og bak bremser var trommelen. Begge dekkene var 2,50-10s.
Mål

Scooteren var 60,6 inches lang, 24,4 inches bred og 38,6 inches høy. Setehøyden var 27,8 inches og bakkeklaring var 4,3 inches. The Razz hadde en akselavstand på 43,1 inches.
Tilbehør

Razz var en grunnleggende scooter med bare en standard venstre side speil og nesten ingen lagringsplass. En høyre side speil, frontrute, bakre saken og bak kurven var tilgjengelig for Razz som ettermarkedet elementer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/scooters/120568.html

Previous:
Next:

scootere