Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> scootere >> Content

Hva har du å vite for å Pass Ohio Moped Permit?

Mens mopeder sjåførene har noen forskjellige regler som må følges i Ohio, for det meste, må moped operatører være klar over de grunnleggende reglene i veien for å passere testen som andre kjøretøy operatør. Gjør deg kjent med de juridiske og sikkerhetsmessige forhold, aldersgrenser og regler om hvordan og hvor du kan sitte på en moped. For å lykkes bestå Ohio moped lisens test, må du være klar over alle disse forskriftene. Definisjoner

Et viktig aspekt ved Ohio moped lisens test er at du må vise at du vet hva en moped er. Dette bidrar til å lede i forskriftene om hvor en moped lovlig kan betjenes. I henhold til loven Ohio, er en moped en to-eller tre-hjulmotor-assistert sykkel som ikke overstiger en brems hestekrefter eller en forskyvning på 50 kubikk-centimeter. Hvis mopeden overskrider denne definisjonen på noen måte, er det klassifisert som en motorsykkel og må være registrert annerledes. Du må vite dette skillet for å bestå testen.
Lover

å tjene en moped brukerlisens i Ohio, lære de vanlige reglene for motorsykkel drift, samt lover som spesifikt gjelder for mopeder. For eksempel må du vite hva den juridiske pusten alkohol nivå av en mindreårig er, betydningen av vanlige veiskilt og andre bil-og motorsykkel lover. Også lære hva på veiene mopeder lovlig kan drives, hvordan sikkerhetsutstyr må brukes og hvor nær til fortauskanten du må bruke moped.
Safety

Sikkerhet er av avgjørende betydning i forbifarten Ohio moped lisens test. Du må vite slike fakta som de omtrentlige bremselengden av kjøretøy i regn, ulykke unngåelse og unngå aggressiv kjøring praksis.
Straff

For å lykkes bestå Ohio moped lisens test , lære straffen for brudd på lover forbundet med ridning på offentlige veier. Selv om denne kunnskapen ikke bære så mye vekt som sikkerhet delen av testen, husk at hvis du er mindreårig, kan et enkelt brudd på trafikkregler resultere i permanent inndragning av din moped lisens.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/scooters/120841.html

Previous:
Next:

scootere