Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> scootere >> Content

Razor A2 Vs. Razor A3

The Razor A2 og Razor A3 er spark scootere fra RazorUSA, et California-basert selskap som spesialiserer seg på produksjon og salg av menneskelige-og batteridrevet ridning leker. The Razor A2 og Razor A3 er to av de lavere-end oppføringer av selskapets scooter produktlinje. A3 er større, tyngre og dyrere valg. A2 er rimeligere tilbud, og det har en mer farge valg enn A3 motstykke. Hovedtrekk

The Razor A2 er en oppdatering av den opprinnelige A-serien scooter - kalt A - ved å legge springless forhjulsoppheng som består av et hjul sjokk system og wheelie bar. A2, imidlertid beholder aluminium-basert konstruksjon, som består av et luftfartøy-aluminium-T-rør og dekk, hjul av gummi med høy hastighet ABEC-5 kulelager og justerbart styre. I tillegg kan det A2 også brettes for å bære formål. A3 har samme design og funksjonalitet som A2, med estetiske endringer til noen komponenter som hjulene.
Fysiske mål og vekt

The Razor A2 har fysiske dimensjoner på 26,5 av 13 med 34 inches, eller 67,3 ganger 33 86,4 cm. Vekten er £ 7., Eller 3,17 kg. The Razor A3 måler 30 med 13 av 35,5 inches, eller 76,2 ganger 33 90,2 cm. Vekten er £ 8, eller 3,63 kg

utførelser og Driver Krav

Razor A2 er tilgjengelig i fem utførelser:.. Klar /sort, blå , rød, grønn og lilla. The Razor A3 har ikke den lilla fargen overflate som et alternativ, og dermed tilby fire valg i stedet for A2 er fem. Både scootere er ideelt utformet for personer eldre enn fem år og veie opp til 143 kg., Eller rundt 65 kilo.
Pris og tilgjengelighet

På den tiden for offentliggjøring, er produsentens veiledende pris for Razor A2 $ 50, mens Razor A3 er dyrere, med en veiledende pris på 60 dollar. Enten en av scootere kan kjøpes på noen av 20-plus autorisert utsalgssteder, som inkluderer Amazon.com, eScooter Scooter, Dick er Sporting Goods, Kmart, Kohls, Target og Wal-Mart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/scooters/120847.html

Previous:
Next:

scootere