Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> scootere >> Content

Slik fjerner en Piaggio BV 250 gassbeholderen

The Piaggio BV Tourer 250 er en on-road motor scooter som har en 250cc ensylindret SOHC firetaktsmotor, CVT girkasse, skivebremser og en 2,6-liters bensintank. I et forsøk på å redusere utslippene, har Piaggio BV Tourer 250 en fordamping utslipp system designet for å fange drivstoffdamper. Den brennstoffdamp beholderen behandler ubrukte hydrokarbon damp fra drivstofftanken og dirigerer røyk å motorens inntak manifold under drift. Fjerne brennstoffdamp beholderen krever bare et par håndverktøy å fullføre. Du trenger
Phillips-skrutrekker
Liten tang
Marker
maskeringstape
Vis flere instruksjoner
en

Slå av scooter og la motoren avkjøles.
2

Plasser scooter på midten stå og åpne under setet kupé.
3

Fjern de fire skruene sikring av dekselet, som ligger på den nedre delen av oppbevaringsrommet, ved hjelp av en passende størrelse Phillips-skrutrekker.
4

Fjern dekselet fra oppbevaringsrommet for å eksponere den rektangulære-formet damp canister og rund -formet roll-over ventilen.
5

Koble gummi rem sikre damp beholderen til siden av oppbevaringsrommet. Undersøke undersiden av beholderen og merke hver av de to slanger for riktig identifikasjon, ved hjelp av en markør og maskeringstape.
6

Slipp klemmene som fester hver slange til brennstoffdamp beholderen. Koble hver slange fra beholderen. Fjern beholderen fra oppbevaringsrommet for å fullføre prosessen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/scooters/120845.html

Previous:
Next:

scootere