Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Minivan kjettinger Spesifikasjoner

The National Association of Chain Manufacturers (NACM) fastsetter spesifikasjoner for kjettinger. Ligger i Tucson, Arizona, har NACM vært representerer innenlandske produsenter siden 1933. Sine spesifikasjoner er basert på de tre klassifiseringer av kjøretøy fastsatt av Society of Automotive Engineers (SAE). Hvilken type spesifikasjonen gjelder for en bestemt minivan avhenger av klassifiseringen av SAE. Brukerhåndboken gir riktig klassifisering for hver minivan. Klasse "S"

SAE klasse "S" er vanlig (ikke-forsterket) passasjer dekk trekkraft enheter med begrenset hjulet godt klaring. Ifølge bruksanvisningen for en 2007 Dodge Caravan minivan og en 2011 Dodge Grand Caravan minivan, er dette den klassen av Kjettingen å bruke for de som gjør og modeller. Hjulsbrønnen klaring måler avstanden mellom dekket med kjettinger og hjulet godt fra toppen, fronten og baksiden av kjedet dekk, som er 1,46 inches. Den måler også avstanden fra dekket på utsiden av kjedene, eller hvor mye ekstra bredde er lagt til av kjedene, som er 0,59 inches.
Class "U"

Denne klassen dekselet vanlig (ikke forsterket) og slepe forsterkede passasjer dekk trekkraft enheter for biler med vanlige hjul vel klaringer. De klaringer måler 1,97 tommer og 0,91 tommer for de to målingene refereres til i avsnittet ovenfor.
Class "W"

Ifølge NACM, dette kategorilister 2,50 inches og 1,50 tommer fordi clearance tall og deksler dekk trekkraft enheter som bruker lett lastebil komponenter, samt noen lett lastebil trekkraft enheter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105949.html

Previous:
Next:

minivans