Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Slik fjerner og installer en Soft Top på en 1987 Jeep Wrangler

Jeep Wrangler er en populær bil med mange design muligheter, inkludert Rubicon, Sahara, YJ, eller CJ, for å nevne noen. En ting til felles er behovet for en topp. Mange jeep eiere valgte soft top, som bruker et utvalg av deler og materialer unike bare til Jeep Wrangler soft top. Valg for toppen i seg selv, for eksempel farge eller sotede vinduer, varierer. Men prosessen med fjerning og installasjon forblir den samme. Du trenger
Original eller erstatning maskinvare og toppramme
Roof delen av soft top
Stoff passasjer vinduer
Fabric vinduer foran, passasjer vinduer, bakrute og bakluke retainer bar med original vindusramme (eventuelt)
Vis flere instruksjoner
Soft Top Installasjon
en Jeep Med Soft Top

Koble myk topp rammen til Jeep, å være sikker på at all maskinvare deler er securly låst på plass.
2

Sett soft top forkanten inn i frontruten holderen.
3

Installer de bakre hjørnene på toppen inn i holderne for å knipse myk topp til rammen fra innsiden og bak.
4

Zip bakvinduet til toppen og legg bakluken holderen til vinduet og koble til Jeep. Gjenta prosessen med å suse og plassere plaststripen inn kanalene på sidevinduene.
5

foran vinduene er plassert i døren, koblet til en retainer og knipset på hjørnet. Dette trinnet kan hoppes over hvis Jeep har full ståldører. Pass på at alle deler av maskinvaren er riktig tilkoblet.
Fjerning av Soft Top
6 Jeep Uten Top

fjerning av myk topp som kreves jobbe motsatt av å installere toppen . Det begynner med vinduene på fører-og passasjersiden blir unsnapped på hjørnet av vinduet og deretter forsiktig løfte plaststripen fra kanalen på forsiden av døren. Løft vinduet fra døren og sette vinduene til side. Dette trinnet kan hoppes over hvis Jeep har full ståldører.
7

Flytt til bakvinduet. Pakk ut vindu på hver side. Slipp bakluke bar ved å trekke det forsiktig opp. De resterende glidelås på toppen av vinduet kan frigjøres og vinduet satt til side.
8

Fjern de bakre passasjer vinduene ved utpakking glidelåser og deretter forsiktig løfte vinduet fra holderen kanaler. Nøye satt vinduene til side.
9

Løft den bakre hjørnespoilerne ut av holderen for å løsne toppen. Trekk myk topp nøye fra fronten kanal og fold over toppen av Jeep maskinvare.
10

Oppgi Jeep og fra innsiden og utsiden av Jeep, løsne toppen fra soft top ramme . Slipp toppen maskinvaren ved frigjøres øverst fra døren holderen connetcted til frontruten. Derfra trekke pinnene fra baksiden av Jeep som holder rammen sklir. Let rammen lysbildet i nærheten av baksiden av Jeep, og deretter forsiktig løftes fra banen. Skifte pinnene når du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102940.html

Previous:
Next:

4X4