Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Slik bruker du en bærbar Tire Changer

Med kostnaden av kjøretøyet vedlikehold alltid på vei oppover, gjør så mye av det selv gjør et klokt valg. Men kommer når det til skiftende dekk, ikke mange gjør-det-selv forbrukere ønsker å takle jobben. Men du kan overvinne denne hindringen med en bærbar dekk veksler. "Portable" betyr at du kan lagre det ute av veien når du ikke bruker den. Når du utfører endringen, la det være nok plass til å bruke verktøyet riktig. Instruksjoner
en

Plasser hjulet på den bærbare dekk veksler å bryte perle. Sett den flate enden av mount /demontere bar i perle breaker håndtaket.
2

Sett breaker skoen mot dekket på felgen. Trykk ned på mount /demontere bar å frigjøre dekket fra felgen. Snu dekket over, og gjenta prosessen.
3

Slå kanten av hjulet oppreist så ventilstammen vender opp. Sett pidestall edderkopp over midten innlegg av dekket changer. Skru innlegget hetten på innlegget, og trekk til for hånd.
4

Sett den flate enden av demontere bar mellom dekket og felgen. Trekk stangen mot deg over dekket for å tvinge perle av dekket over kanten. Arbeid bar rundt kanten av hjulet inntil hele vulsten sitter over felgen. Gjenta denne prosessen med de gjenværende perle av dekk.
5

Sett det nye dekket på felgen. Hekt montering enden av baren over kanten av felgen. Skyv perle av dekk ned slik den flate delen av kroken griper det
6

Trykk ned på dekk med én hånd,. Med den andre hånden, trekk baren klokken rundt felgen å montere dekket på felgen. Gjenta dette trinnet med den andre vulsten. Blås det nye dekket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101939.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold