Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Duramax bakenden girolje Spesifikasjoner

"Duramax" er General Motors 'kallenavn på sin diesel lastebil og van motor. Disse kjøretøyene er konstruert for heavy-duty tjeneste med motoren og drive-tog forventes å vare flere hundre tusen miles. Dieselmotoren genererer mye å snu kraft, er så god smøring ekstra viktig å hindre at utstyr overoppheting og fiasko. Differential Funksjon

Duramax-utstyrte biler er bakhjulstrekk så differensial er på baksiden av kjøretøyet. Fire-hjulsdrevne utstyrte versjoner har en annen differensial under fronten. En fast aksel vil ikke tillate hjulene å slå helt uavhengig av hverandre, men de tannhjul innenfor differensial gjøre dette mulig. Alt av dreiemoment produsert av motoren og girkasse pasning gjennom rentedifferansen og videre til bakhjulene i to-wheel-drive modeller. Den kraftdistribusjon er delt med boggi i fire-wheel-drive versjoner.
Smøring

differensial olje må være robust for å håndtere høy temperatur drift og svært lang perioder mellom endringer. Duramax differensial lube er avhengig av utstyret tiltak for å sirkulere den uten pumper eller filtre. Det flyter også mot hjulet gjennom passasjen rundt akselen å smøre hjullagrene.
Olje Viskositet

Olje tykner når temperaturen senkes og to tall er generelt oppført på emballasjen. Oljen er spesifisert av General Motors for Duramax utstyrte differensialer er SAE 75W-90. Den 75 er den relative viskositet i kaldere vær, og 90 er den relative viskositet i varmere vær. Tykkelsen av denne oljen er mye større enn motorolje som kan være 10W-30 eller 0W-20.
Syntetisk olje

General Motors angir SAE 75W-90 syntetisk olje varenummer 89021677 for Duramax differensial. Syntetisk olje er svært raffinert lager laget av råolje og konstruerte hydrokarboner produsert under strengt kontrollerte forhold. Dette resulterer smøremiddel varer lenger og gir beskyttelse overlegen til konvensjonell glidemiddel.
Endre Intervall

Duramax differensial krever hyppige kontroller eller endringer. General Motors manuell anbefaler endring overføre saken væske hver 50.000 miles, og de åtte liter differensial lube bør endres samtidig. Dette intervallet gjelder spesielt hvis bilen kjører under tøffe forhold som hauling tung last, i ekstreme temperaturer eller hyppige stop-and-go betingelser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133351.html

Previous:
Next:

oljeskift