Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje på en 2008 Toyota Sienna

Skifte motorolje er en del av den rutinemessige vedlikeholdet som kreves for å holde 2008 Toyota Sienna opererer på topp ytelse. Kostnaden for å stole på tjenestene til en profesjonell legger opp over tid, men med de riktige verktøyene kan du ta over oppgaven med å utføre oljeskift. Spar penger og holde 2008 Toyota Sienna kjører på et optimalt prestasjonsnivå ved å endre motorolje hjemme. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Stikknøkkel
Wrench satt
5 liter 5W30 motorolje
oljefilter
Shop fille eller tørkepapir
Show More Instruksjoner
en

Slå av tenningen og plassere en renne pannen på bakken under motoren. Ikke forsøk å skifte olje med motoren i gang.
2

Tapp ut oljen ved hjelp av en fastnøkkel til å skru mot klokken og ta ut oljepluggen ligger på bunnen av motoren. Kontroller at avløp pan er posisjonert til å fange tømming av olje. Vent til oljen til slutt tappes før du bytter og stramme klokken oljepluggen.
3

Skift oljefilter. Finn oljefilteret plassert under Toyota Sienna eksos manifold. Løsne filteret ved å plassere skiftenøkkel stroppen rundt filteret og vri filteret mot klokken. Fullfør skru filteret for hånd. Plasser filteret i avløpet pannen. Hell en liten mengde ny olje inn i det nye filteret, og deretter plassere filteret på de vedlagte trådene og stram den med klokken tett hånd.
4

Åpne panseret av Toyota Sienna, skru av olje påfyllingslokket og hell i fire liter olje.
5

Finn motoroljen peilepinnen og trekk den ut. Tørk av olje utenfor spissen med en butikk fille eller papir håndkle, og deretter sette peilepinnen inn i røret. Trekk ut peilepinnen og kontroller oljenivået på slutten. Nivået skal nå "Full"-linjen. Hvis oljenivået er fortsatt for lavt, legge til et halvt Quart olje, tørk og erstatte peilepinnen, og kontroller nivået igjen. Gjenta dette til oljenivået når "Full"-linjen. Ikke fyll for mye motor.
6

Fjern oljeavtappingsbeholder fra undersiden av Sienna.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133146.html

Previous:
Next:

oljeskift