Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Instruksjoner for Tømming av Transmission på en Harley-Davidson

Harley Davidson eiere som tar stolthet i sine investeringer bør betjene det som de gjør andre kjøretøy. Transmisjonsolje er en av de viktigste smøremidler som holder en Harley kjører. Brukerhåndboken anbefaler å endre girolje på 1000 miles, 5000 km og på alle 5000-mile intervall etterpå. Denne oppgaven krever bare enkle håndverktøy, noe som gjør det enkelt for eierne å opprettholde sin girolje. Du trenger
Hex skiftenøkkel
5/8-inch socket og skralle
Drensvannsoppsamler
Shop håndkle
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner

1

Fjern påfyllingspluggen på clutch-release dekselet ligger på høyre side av overføringen saken med riktig størrelse sekskantnøkkel. Sjekk visuelt at O-ringen på innsiden av tanklokket for tårer eller generell forringelse. Skift ut O-ringen om nødvendig.
2

Fjern den magnetiske bunnpluggen plassert under motorsykkel --- nøyaktige plasseringen varierer etter modell --- på høyre side av bunnpannen. Bruk en 5/8-inch socket og skralle for å fjerne bunnpluggen. La den brukte oljen renne ut i en egnet beholder.
3

Tørk pluggen med en klut. Fordi tappepluggen er magnetisk, kan rester bygge opp på pluggen. Sjekk visuelt at O-ringen på tappepluggen for tårer eller generell forringelse. Skift ut O-ringen om nødvendig.
4

Installer pluggen og stram til 14 til 21 fot-pounds med en momentnøkkel.
5

Fyll girkasse med 20 til 24 gram av girolje av ditt valg eller til oljenivået er til "F" eller full, mark. Sørg for at motorsykkelen er nivået når du sjekker oljenivået. Ikke trekk til påfyllingspluggen å sjekke nivåene, men heller hvile påfyllingspluggen på gjengene.
6

Stram overføring påfyllingspluggen når oljenivået er på full. Stram pluggen til 25-75 tommers-pounds med en momentnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133096.html

Previous:
Next:

oljeskift