Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

2005 BMW 3-serie oljetyper

Sviktende å bruke riktig olje i en 2005 BMW 3-serie bil kan føre til en rekke negative konsekvenser for bilen helse , blant annet kortere levetid på motoren på grunn av mangelfull smøring . Derfor er det viktig å vite hvilke oljer bør ikke og bør brukes i en BMW 2005 3-serien for å gjøre motoren helse og lang levetid . Castrol Syntec European Formula SAE 0W - 30

Castrol SAE 0W - 30 formelen er utviklet for å håndtere kaldere temperaturer , slik at en 2005 BMW 3-serie motoren til å starte i temperaturer så lave som -40 grader Fahrenheit. SAE 0W - 30 er en del av Castrol Syntec merkevare, som spesialiserer seg på å nøytralisere etsende partikler samtidig redusere avleiringer i motoren.
Mobil 1 0W - 40

Mobil 1 0W - 40 er en syntetisk motorolje som har en rekke funksjoner gunstig for en 2005 BMW 3-serie motor , for eksempel aktive rengjøringsmidler som stadig fjerne slam innskudd fra motorens indre og lavt oljeforbruk , noe som reduserer forurensningen . Det smører også godt i kaldere temperaturer , noe som sikrer en rask start i lave temperaturer .
Valvoline SynPower SAE 5W - 30

Valvoline sin SynPower SAE 5W - 30 er en syntetisk olje laget for å hjelpe en 2005 BMW 3-serie ' motor i motstå både ekstreme høye og lave temperaturer. Den inneholder også vaskemidler utformet for å redusere slam og andre skadelige avsetninger , samt anti -slitasje virkemidler som beskytter motoren mot friksjon og slitasje .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132996.html

Previous:
Next:

oljeskift