Hvordan erstatte eksosmanifolden Studs på en GMC Envoy

Hvis du bruker din GMC Envoy til sitt fulle potensial har du sannsynligvis er tauing store tilhengere og haling full senger av utstyr i din SUV. Over tid blir eksosmanifolden stenderne på undersiden av kjøretøyet kommer til å begynne å falle fra hverandre. Disse pigger sikre tilkobling av eksosrøret til eksosmanifolden, noe som fører direkte inn i motoren. Fordi studs er ganske billig, har du sannsynligvis ikke ønsker å betale store mengder på en lokal bensinstasjon, så det er kostnadseffektivt ekstremt effektive for å bytte ut og erstatte dine egne pigger. Du trenger
Penetrating olje spray
14-mm lukket /åpen fastnøkkel
14 mm-nøtter
14-mm-kontakten
Vis flere instruksjoner

1

Spray en gjennomtrengende olje på eksosmanifolden studs. Dette bidrar til å fjerne av sot bygget opp på stenderne over år kjører.
2

Skyv åpne enden av 14-mm fastnøkkelen på den første 14-mm stud. Stram erstatning 15-mm mutter på den motsatte enden av skiftenøkkelen. Dette bidrar til å rydde sporene i gjeldende bolt.
3

Trekk til bolten mot skiftenøkkel med 14-mm-kontakten.
4

Fjern socket, deretter løsne stud med skiftenøkkelen din. Skiftenøkkelen glir rett over stud, og med nok tvinge stud kommer til å snu. Du må kanskje hamre nøkkelen mot klokken før det løsner nok for deg å fjerne stud hånd.
5

Stram erstatning stud i posisjon og gjentar oppgaven med alle eksosmanifolden pigger på din GMC Envoy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131248.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil