Slik fjerner glødepluggene på en 2005 Ford E-350

Fjerne glødeplugger på Ford E350 van krever fjerning av motordekselet i det indre av førerhuset. Motoren setter seg så langt tilbake i chassiset at pluggene er tilgjengelige bare fra innsiden av van arbeider gjennom åpningen i gulvet. Utskifting glødeplugger er lett tilgjengelig fra Ford eller gjennom de fleste auto-deler forhandlere. Pass på å la motoren avkjøles før du forsøker dette reparasjon. Du trenger
Socket satt
forlengere
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

Plasser de to plast låsene på sidene av motordekselet inne i varebilen. Snap begge låsene frem til å frigjøre dem fra den van brannmur, skyv dekslet bakover og løft det ut av veien. Sett den til side for nå.
2

Finn glødepluggene langs siden av topplokk på toppen av motoren. Ta tak i bagasjerommet på glødeplugg wire og trekk den rett av. Sett ledningen til side.
3

Plasser en dyp socket over glødeplugg, feste en forlengelse bar og skralle, og slå pluggen mot klokken til den er fri fra motoren. Trekk skinnet pluggen ut av hullet og sett den til side.
4

Gjenta prosessen for alle åtte glødeplugger. Hvis du skal sette inn nye glødeplugger, er det best å gjøre en om gangen, fullføre installasjonen, og deretter flytte til den neste. Hvis du ikke skal sette inn nye glødeplugger, trekker dem alle, men holde dem organisert slik at du vet hva som går der når du setter dem tilbake.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127847.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil