Bil Produkter laget av avfall eller resirkulerte produkter

Dagens biler er rundt 95 prosent resirkulerbart, noe som betyr at bilen du kjører i dag vil etter hvert bli en del av mange andre produkter i fremtiden. Dessverre er prosentandelen av resirkulerte produkter som brukes i biler ikke så høy. Ford bruker opptil 25 prosent resirkulerte materialer i sine biler, mens Volkswagen bruker opp til 40 prosent. Disse summene er forventet å vokse som bilprodusenter og leverandører utforske nye måter å innlemme resirkulerte produkter i bilproduksjon. Mange deler og produkter for dagens biler bruker resirkulerte materialer eller gjenbrukes. Historie

trekk mot utnytte mer resirkuleres og gjenbrukes materialer for biler stammer fra et par forskjellige årsaker. De fleste bilprodusenter forsøker å skape bedre offentlige oppfatningen samtidig som de sparer penger og prøver å oppfylle myndighetenes forskrifter. Trenden siden tidlig på 2000-tallet har vært mot grønnere produkter og bærekraft. Ved hjelp av resirkulerte materialer i bilproduksjon og reparasjon passer inn med denne trenden. Hvorvidt denne trenden fortsatt populær gjenstår å se, men det har nok ben til å være et stort fokus for mange selskapers annonsekampanjer.
Insentiver

spare penger er en annen incitament for bilprodusentene å bruke og produsere resirkulerte og reproduserte deler. Å gjøre nye deler er dyrt og krever mye ressurser. Mange bilprodusenter har funnet at bruk av resirkulerte materialer kan spare penger fordi det er lettere å endre seg, overhaler eller bruke resirkulerte materialer til å lage nye deler enn det er å samle ferskt materiale og produsere en jomfru del. Ford alene reddet $ 4,000,000 til $ 5 millioner i 2008 gjennom sin bruk av resirkulerte materialer, i henhold til sin 2008-2009 bærekraftrapport.
Betydning

For de bilprodusentene som gjør en engasjert innsats for å tilby resirkulerte eller reproduserte deler, det er mange å velge mellom, siden den gjennomsnittlige bil krever tusenvis av deler. I sin 2009 nordamerikanske miljørapport, uttalte Honda at det hadde nesten 2000 reproduserte deler tilgjengelig for bruk på sine biler, og var opptatt av å lansere 100 mer i 2010. Selskapet uttalte at i sitt syn, "reproduserte deler bruker mindre energi i produksjonsfasen enn nye deler." Mindre energi tilsvarer lavere kostnader og mer miljøvennlighet og bærekraft.
Størrelse

Flertallet av resirkulerte materialer som brukes i biler, i henhold til vekt, er metaller og plast. Stål for bilkarosserier, aluminium for motorblokker og hjul, plast for deler, interiør paneler og støtfangere er alle brukte resirkulert eller gjenbrukt materiale i biler. Ford, for eksempel utviklet et omfattende harpiks strategi i 2008 som krever bruk av resirkulert plast fra dekk, vaske flasker og bilbatteri foringsrør for alle fender liners og splash skjold og understell og aerodynamikk skjold, blant andre deler, laget i Nord-Amerika. Dette er en del av en langsiktig "Frivillig Resirkulert innhold Usage politikk." Dekkene er rutinemessig overhalt eller resirkuleres.
Typer

En av de mest resirkulert bildeler som spiller en rolle i fremtidens ny bilteknologi er batteriet. Hybrid biler som Honda Insight og Toyota Prius bruker denne teknologien for å øke drivstoffeffektiviteten. General Motors skal lansere Chevy Volt all-elektriske kjøretøy i slutten av 2010, som lagrer en elektrisk ladning til et batteri som driver bilen. Bilbatterier har blitt resirkulert for år, Honda samles inn og resirkuleres over 1 million av dem i 2009 alene. Stater som Pennsylvania krever batterier kan resirkuleres og har gjort det ulovlig å kaste dem i søpla. Honda bruker gjenvinnes eller gjenbrukes nikkel-metall hydrid (NiMH) batterier i sine hybrider, så i årene fremover din hybrid vil bli drevet med en resirkulert batteri også. Brukt olje er en annen hyppig resirkulert element.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126296.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil