Hva er Pedal Pumping Brake Failure?

Pumping bremsepedalen i respons til bremsesvikt kan returnere skikkelig brems funksjon eller å diagnostisere årsaken til feilen . På den annen side gjentas brems pumping på en bil med utslitte bremsevæske kan medføre at bremsene « koke » og bli ubrukelig , i henhold til AA1 Car. Som en Remedy

Noen ganger pumpe pedalen kan midlertidig gjenopprette sviktende bremser. En bremsepedalen som reiser hele veien til gulvet før engasjerende bremsene , for eksempel, kan kreve flere pumper av pedalen for å engasjere bremsene ordentlig .
Som en årsak

Mens pumpe pedalen kan legge strøm til sviktende bremser , det kan også utløse en bremsesvikt . Gjentatt hard bruk av bremser , som i bråstopp eller bremsing i bratte bakker , kan overopphetes gammel , vannaktig bremsevæske før den mister evnen til å legge trykk på bremsesystemet.
Diagnostic bruker

i noen tilfeller kan sjåfører plaget av en brems problem feilsøke årsaken ved å avgjøre om pedal pumping forbedrer situasjonen . For eksempel kan en mangel på kraft assist som svarer til pedal pumping indikere en lekk vakuum booster .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128473.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil