Hvordan erstatte den Serpentine belte i en 2000 Jeep

The Serpentine beltet på forsiden av motoren i 2000 Jeep driver alt tilbehør på forsiden av motoren. Den serpentin beltet er laget av gummi, forsterket med nylon innebygd inne i beltet. Skifte Serpentine beltet kan være nødvendig hvis beltene har sprekker, kutt eller manglende stykker. Beltet kan også strekke seg fra lang tids bruk, og vil ikke bli stramt. Den eneste løsning på en strukket belte er utskifting av beltet. Du trenger
Wrench satt
3/8-inch skralle
Vis flere instruksjoner
en

Finn batteriet på passasjersiden av Jeep. Det sitter i et batteri skuffen opp mot brannmur av Jeep. Løsne bolten på den negative batterikabelen enden og fjern kabelen fra batteriet terminalen. Isoler kabelen fra batteriet mens du arbeider.
2

Flytt til forsiden av motoren og finn den automatiske beltestrammeren på forsiden av motoren i midten av trinser. Finn det firkantede hullet i strammeren arm, rett ovenfor den dovne avtrekker på strammeren.
3

Sett inn en 3/8-inch skralle inn i hullet og skru strammeren mot klokken til belte er løs nok til å fjerne fra skivene. Drei strammeren klokken slik at det å komme til hvile i den frie arm posisjon.
4

Roter strammeren mot klokken igjen med skralle og installere beltet over alle trinser. Hvis du ikke er sikker på om riktig belteføring, ta kontakt beltet banen diagrammet på radiator støtte av Jeep. Roter strammer klokken, slik at det å stramme beltet og deretter fjerne skralle fra strammeren arm.
5

Installer negative batteriet kabelen på batteriets negative. Stram bolten på kabelenden med en skiftenøkkel. Start Jeep og visuelt kontrollere at beltet går feilfritt over trinser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126295.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil