Hvordan endre en parkeringslys i en 1990 Honda Accord

1990 Honda Accord har parkeringslys (også kalt markeringslys eller kjører lys) på forsiden og baksiden av kroppen. Lysene tjene til å hjelpe andre drivere se bilen. Pærene i 1990 Honda Accord parkeringslys husene er vanlige lyspærer er tilgjengelige i noen auto deler butikken. Frontlysene bruke en "3652" pære og baklyktene bruke en "43/3CP" pære. Endring av dem er en meget enkel oppgave, og kan utføres på noen få minutter. De eneste verktøyene som kreves er grunnleggende håndverktøy som du sikkert allerede har rundt i huset. Du trenger
Phillips-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
Endre Front Parking Light Bulb
en

Åpne panseret på 1990 Honda Accord og lokalisere skruen på radiatoren støtte rett bak frontlys. Skru ut skruen med en Phillips-skrutrekker, og trekk parkeringslys forsamlingen ut av foran lokket på Accord.
2

Finn pære og kontakten på baksiden av lyset forsamlingen. Roter kontakten mot klokken en kvart omdreining, låse stikkontakten og fjerne det fra forsamlingen. Trekk lyspæren ut av stikkontakten og erstatte den med en ny 3652 pære, presser pære i til den sitter i kontakten.
3

Sett pæren og kontakten inn i baksiden av lett montering, og slå den med klokken til den låses på plass. Skyv lett montering tilbake i kroppen og installere skruen. Stram skruen med en Phillips-skrutrekker, og lukk panseret.
Endre Rear Parking Light Bulb
4

Åpne heisen gate eller bagasjerommet på Accord din. Finn panelet, rett på innsiden av høyre eller venstre side av åpningen. Ta av dekselet ved å trekke det løs, og sett det til side.
5

Finn pære kontakten inne i tilgang hullet. Vri kontakten mot klokken og fjerne det fra baksiden av baklys. Trekk lyspæren rett ut av stikkontakten og kast den. Sett inn en ny 43/3CP pære i kontakten, presser det inn til seter i stikkontakten.
6

Sett pæren og kontakten på baksiden av baklys, slå deretter kontakten med klokken for å låse det på plass. Sett dekslet tilbake over hullet i trim, knipser den ordentlig på plass. Lukk heisen gate og slå på lyset. Kontroller at lysene er alle arbeider, og slå av lysene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123912.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance