Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

Hvordan å dekode Trim Tag på en 1959 Chevrolet Impala

dekoding en trim-koden på en 1959 Chevrolet Impala er en enkel oppgave. Tyde koden gir et vell av informasjon om Impala opprinnelige bilens farge, interiør farger, modell og hvor Chevrolet produsert bilen. Body-koden, som inneholder trim data, er forskjellig fra kjøretøyets identifikasjonsnummer (VIN) funnet i førersiden dørkarmen. Chevy klinket 1959 Impala trim tag til brannmuren nær frontruten. Chevy identifiserer trim koden øverst med "Chevrolet Div. General Motors Corporation", som er morselskapet til Chevrolet, og "Body av Fisher" nederst. Du trenger
Digitalkamera
stålbørste
såpevann
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret og se etter metall trim tag på brannveggen under frontruten. Det ligger på høyre side rett til høyre og under motordekselet luftventilen. Registrere data. Det er best å bruke et digitalt kamera. Dekode tallene ved å konsultere de mange online Chevrolet VIN og trim tag-dekoding nettsteder, skriver til General Motors eller konsultere en auto restaurering ekspert som har tilgang til listene.
2

Les fra øverst til venstre for Ordet "Stil". De to første sifrene er årsmodell. Den bør leses "59". Etter bindestrek er fire siffer som betegner bilens divisjon serien og kropp stil. Det første sifferet er "1" for Chevrolet divisjon. De øvrige tallene identifisere kroppen stil, for eksempel en to-eller fire-dørs sedan.
3

Merk ordet "Trim" under "Stil". Til høyre for "Trim" er en tresifret kode. For eksempel, identifiserer en "803" Impala interiør som å ha en grå klut og vinyl kombinasjon. Tallet "853" betegner en klut og vinyl interiør i turkis.
4

Note "ACC" under "Trim" betegnelse. "ACC" står for tilbehør. Legg merke til tallene etter "ACC". For eksempel "EZ1" betegner bilen har tonet glass. "IP" betegner en polstret dashbord mens "L" betyr Impala har en fire-trinns girkasse.
5

Se direkte til høyre for stilen koder og se "Body" stemplet på brikken. Til høyre er en tresifret kode. Denne koden identifiserer fabrikk og en enhet nummer. Enheten nummeret er et GM in-house identifikator og har ingen betydning for bileieren.
6

Les "Paint" under "Body" identifikator. Det er en tre-sifret kode. For eksempel, identifiserer "914" kroppen maling farge som Crown Sapphire. En "953" identifiserer malingen som en to-tone Highland Green and Snowcrest Hvit.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91493.html

Previous:
Next:

collectible biler