Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

Hvordan Nedre jeg en 1979 Corvette?

The C3-modellen av Corvette strakte årene 1968-1982. Rammen og bæresystem var praktisk talt den samme i alle disse årene. Senke en 1979 Corvette krever våren endringer på front og bak suspensjoner. Nye, kortere foran spiralfjærer er tilgjengelig fra mange Corvette deler leverandører som vil senke fronten kjørehøyde en tomme. Senking av den bakre er en mye enklere prosess som bare krever lengre våren bolter. Disse boltene er også tilgjengelige fra Corvette leverandører og la eieren å justere kjørehøyde bak ved å senke eller heve justeringsmutterne. Du trenger
Jack
Jack står
hjulmutternøkkel
Spring komprimering verktøy eller kjede
Fastnøkkel satt
Socket satt
Vis flere instruksjoner

en

Park bilen på et jevnt, fast underlag. Bruk et målebånd og registrere målinger fra gulv til topp midten av hver av hjulet åpninger.
2

Løft fronten av bilen med en jekk og sted jack står på hver side for sikkerhet.
3

Fjern forhjulet wih en hjulmutternøkkel.
4

Fjern den fremre støtdemper med en fastnøkkel eller socket. Fjern skruen som holder den fremre stabilisator bar på plass.
5

Fjern bremsekalippernes med en skiftenøkkel og nøye flytte den ut av veien. Finn noe å plassere den på slik at du ikke bryter den delikate bremseslangen.
6

Plasser en hydraulisk jekk under kontroll arm rett under våren og heve armen oppover til du merker våren begynner å komprimere. Løsne mutteren som holder den øvre kuleledd med en fastnøkkel og pop felles løs fra våren press.
7

Plasser jack under kontroll arm og heve den til våren er komprimert. Hold fjæren lukket med en kjetting eller fjærkompressor verktøyet. Fjern mutteren fra den øvre kuleledd.
8

Senk jack og fullt forlenge kontroll arm, slippe alt press fra våren. Fjern kjetting eller våren kompressorer og trekk våren fra forsamlingen.
9

Bytt til våren med de nye, kortere fjærer.
10

reversere prosessen og gjenta på motsatt side.
11

Hev baksiden av bilen og plassere den på bukker.
12

Ta av bakhjulene.
13 < p> Løft den ene siden av den bakre våren for å fjerne trykket fra våren mutter, ved hjelp av en hydraulisk jekk.
14

Fjern bolten og erstatte med de lengre våren bolter, foringer og nøtter.

15

Gjenta prosessen på den andre siden.
16

Senk bilen og måle avstanden fra gulvet til toppen av bakhjul åpninger. Sammenligne målingene til den opprinnelige høyden og foreta nødvendige justeringer i ønsket høyde ved å vri mutteren på de nye, bakre våren bolter. Kontroller at høyden er den samme på hver side.
17

Drive bilen i ca 200 miles for å tillate suspensjon for å bosette seg. Mål og re-justere de bakre boltene til ønsket høyde ved behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91242.html

Previous:
Next:

collectible biler