Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan endre Inner Tie Rod på en Ford F150

Ford utstyrt F-150 lastebil med et styringssystem som omfatter trekkstengene (med både indre og ytre ender) som forbinder hjulene til sentrum linken og rattstammen. De indre tie-rod slutter koble til sentrum-link knoke. Slitasje over tid fører til at tie-rod slutter å løsne, noe som negativt påvirker styringen. Loose styring er en farlig tilstand for sikker kjøring. Erstatte de indre tie-rod slutter hvis de blir løs eller skadet. Du trenger
Jack
Jack står
Flat skrutrekker
Lug-nut wrench
Grease blyant
Tenger
Wrench sett
Steering-arm remover ( Ford spesialverktøy F211-003 eller tilsvarende)
pund-fot momentnøkkel
New splinten
Vis flere instruksjoner
en

Park lastebilen på et fast, plant overflate. Slå av tenningen og sett på parkeringsbremsen.
2

Jack fronten på lastebilen opp med jekken og støtte den på bukker.
3

Fjern hjulet trim med en flat skrutrekker. Fjern hjulet kabelsko med en lug-mutter skiftenøkkel. Ta av hjulet og sett det til side.
4

Få under lastebilen. Tegn en linje med fett blyant nede tie rod justering av ermet, over jam nut og ned gjengene på den indre tie rod.
5

Rett beina på den splinten med tang og trekk splinten ut. Fjern kronemutter med en skiftenøkkel.
6

Klem krokene på styring-arm remover over hodet på sentrum-link knoke. Vri ekstrudering skruen av styringsgruppen-arm remover klokken med en skiftenøkkel til å skyve tie-rod spindel ut av sentrum-link knoke. Ta styringen-arm remover når tie rod er gratis for sentrum-link knoke.
7

Løsne låsemutteren med en fastnøkkel. Skru av tie-rod end fra justering av ermet. Tell antall omdreininger som trengs for å fullstendig skru tie-rod slutten.
8

Sett den gjengede enden av den nye tie rod i justering av ermet. Skru tie rod inn i hylsen antall omdreininger telles i trinn 7. Stram låsemutteren til 56-84 pund-fot med en momentnøkkel.
9

Sett spindelen av dekket stang inn i hullet i sentrum-link knoke. Installer kronemutteren og stram til 56-84 pund-fot med en momentnøkkel. Sett inn en ny splint gjennom kronmutter og bøy bena rundt mutteren.
10

Omvendt dekket fjerning prosedyre for å installere dekket. Trekk til hjulmutrene i stjernemønster. Trekk til hjulmutrene til £ 100-meter for 12-mm hjulmuttere eller £ 150-meter for 14-mm hjulmuttere.
11

Fjern jack står og senke bilen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72242.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair