Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik fjerner baksetene i en Toyota Celica

Fjerne baksetet fra din Toyota Celica kan være nødvendig for noen reparasjonsarbeid. Hvis du trenger å endre teppe eller hvis setet selv trenger litt reparasjon. Setet kommer ut i ett stykke, slik det vil gjøre jobben enklere å ha et ekstra sett med hender tilgjengelig når du er klar til å fjerne setet fra bilen. Hvis du bytter ut setet, kan du finne en god erstatning sete gjennom en restverdi verksted eller kilde en ny gjennom forhandler. Du trenger
Socket sett
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

Åpne døren, lener forsetet fremover og komme inn i baksiden av bilen . Løft Sitteunderlag under fronten, midt på setet for å fjerne den nedre pute fra låsene.
2

Len sete ryggen fremover og finne festebraketten i midten av setet på gulvet . Tre bolter sikre det. Fjern de tre boltene med en stuss og skralle deretter sette dem til side.
3

Flytt til den ytre kanten av setet der den møter sideveggen av bilen. Finn monteringsbrakett der og fjerne bolten med en stuss og skralle. Dette gjentas på den motsatte side av bilen. Sett boltene til side på et trygt sted.
4

Løft den bakre Sitteunderlag opp og skyv setet ut av døråpningen. Har noen til å hjelpe deg med å få setet ut slik at du ikke skader setet eller bilens interiør hvis mulig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72131.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair